.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| "Ben Öleceğim Gülüm" Ask ve Sevgi siirleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: "Ben Öleceğim Gülüm" Ask ve Sevgi siirleri C.tesi Kas. 20, 2010 4:54 am | |
| |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ben Öleceğim Gülüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Öldürüğümü kokan Leşimden anlayacaklar.Ne bir gözyaşı akacak yüzümeNede bir damla su vuralacak tenime-Ne saçlar yolunacak başımdaNe bir kimse saracak beni bedenineNe de yanacak birisi gittiğime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seni beklerken öleceğim ben,Hiç açılmayan kapımı senin açmanı beklerken..Ve her sabah seninle,Senin kollarında uyumayı beklerkenÖleceğim benBedenim sevinecek ruhumdan kurtulduğunaBeyazlar acacak,Geri dönmeyeyim diye kokacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Acını hafifletmemek için,Hergün acınla tekrar yoğrulmak içinDuvarlara astığım hatıralarınlaSeni seve seve öleceğim benKurmanı istediğim ama kuramadığım saraylara inatBunuda sen yaptın diye Mutlu olmaya çalışacağım harabelerimle.Sırf senden diye her bir kırık tuğlaya,Toza- Toprağa yüz sürüp sevineceğim.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ama ben ne güzel öleceğim-Ölmek demek ne demekse hakkını vere vere Ölüm karşısında Ölümlünün yaşabilecegi ne varsa Hepsini yaşayarak öleceğim.Ağlamadan, titremeden,Özümseyerek, hissederek, çekerek.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Öleceğim işte;Beyaz saçlarımla, yüzümü gizleyen sakalımgözlerimi saklayan yüzümle Ölmek demek ne demekse hakkını vere vere ölecemAma ben ne güzel öleceğim.Ben Seninle Öleceğim……..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ali KIRDUDUBaskın yemiş bir evsen dağılmışsanTutuklanmış kitapsan yakılmışsan,Bir çift turnaya benzerdi gözleriGöğüm öksüz kaldı bakar ağlarım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aldı gitti neyim var neyim yoksaKalanlarsa yalım yalım yangınsaBu can bu bedenden ayrılmıyorsaDaha çok acıyla yanacak ömrümDaha çok hasretle yanacak ömrüm.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yaktım koca ömrü zaaflı bir anda Yarla baharımı kışlara gömdüm Eğdim dağ başımı onun önünde Yetmedi ardından bakar ağlarım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|
| |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: "Ben Öleceğim Gülüm" Ask ve Sevgi siirleri Paz Kas. 21, 2010 3:23 am | |
| tek kelimeyle harika gercekten gülperi kardeşim süperr estetik bir calışma
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
| Konu: Geri: "Ben Öleceğim Gülüm" Ask ve Sevgi siirleri Paz Kas. 21, 2010 3:28 am | |
| bencede resimlerle şiir harikulade sen sağolasın | |
| | | Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya
| | | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
| Konu: Geri: "Ben Öleceğim Gülüm" Ask ve Sevgi siirleri Çarş. Ara. 08, 2010 4:17 am | |
| | |
| | | | "Ben Öleceğim Gülüm" Ask ve Sevgi siirleri | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri » Kum Aşk Şiirleri Sevgi Şiirleri Duygusal Şiirler,Reşimli Şiirler » "Anılar öptü dudaklarımı" Ask ve Sevgi siirleri » Yolunuz Sevgi Yolu, tüm yüreklere sevgi dolsun, sevgi dolu kalplere » ADINA ŞİİRLER YAZILAN KIZ ?REŞİMLİ AŞK ŞİİRLERİ AYRILIK ŞİİRLERİ
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|