.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Kum Aşk Şiirleri Sevgi Şiirleri Duygusal Şiirler,Reşimli Şiirler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Kum Aşk Şiirleri Sevgi Şiirleri Duygusal Şiirler,Reşimli Şiirler Paz Ocak 30, 2011 3:05 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sen kum nedir bilmezsin Deniz Görmedin ki. Yum gözlerini, zamanı düşün, Deniz bir gözünde Kum bir gözündedir.
Sen taş nedir bilmezsin Dağa çıkmadın ki Yürü ufuklara doğru, Dağ bir ayağında Taş bir ayağındadır
Sen kül nedir bilmezsin Ateş yakmadın ki, Uzat ellerini gökyüzüne, Ateş bir elinde Kül bir elindedir
Sen kan nedir bilmezsin Ölmedin, öldürmedin ki, Yat toprağa boylu boyunca Ölüm bir yanında Kan bir yanındadır
Sen aşk nedir bilmezsin Beni sevmedin ki Ağla, ağlayabildiğin kadar Bütün güzellikler sende Aşk bendedir
KUM/ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN | |
| | | | Kum Aşk Şiirleri Sevgi Şiirleri Duygusal Şiirler,Reşimli Şiirler | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri » BEN?,ÜLÜ ŞAİRDEN ŞİİRLER... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » kimseler uğramamış köşeme boynu bükük kalmış ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|