.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri Perş. Ara. 23, 2010 10:51 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni Öldü Bil Bir gün gözlerinde bir iz görürsem Sana bakan gözlerden, Yanağında bir busenin noktasını görürsem, Beni öldü bil.. Ellerini başka bir el tuttuğunda, Umutların yıkılıp, kırıldığında, Gönlün, başka bir aşka kanat çırptığında, Öldür yüreğinde beni; ya da öldü bil.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dudakların başka bir isim anarsa; Gözlerinde bensizliğin ışıltısı yanarsa, Kahrolup, yüreğin derinden kanarsa; Beni öldü bil sevda yelim... Mahşerden bir ses çınlarsa kulağına, Beni öldü bil! Gece uykunda bir buse konarsa dudağına, Sessizce hıçkır; ve busenin izini sil.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Baharda yapraklar dökülürse, Yaz ortasında karlar önünü örterse, Bir gün ıssız bir yolda omuzuna birşey sürterse; Beni öldü bil! Ya da içinde beni öldür... Oooffff! Sevgili yar; Ölürsem; beni sensizliğin kefeni ile, Sensizlik çukuruna gömsünler! Çünkü ölüm; Sensizliğin, göğe kanatlı tırmanışıdır... | |
| | | talha
Mesaj Sayısı : 111 Points : 144 Kayıt tarihi : 20/12/10 Nerden : mersin
| Konu: Geri: Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri Perş. Ara. 23, 2010 7:51 pm | |
| | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri Cuma Ara. 24, 2010 11:35 pm | |
| tşkler harıka emegine saglık abicim | |
| | | | Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » BEN?,ÜLÜ ŞAİRDEN ŞİİRLER... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Seven Yuregime Sor Beni.... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » ADINA ŞİİRLER YAZILAN KIZ ?REŞİMLİ AŞK ŞİİRLERİ AYRILIK ŞİİRLERİ
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|