.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| BEN?,ÜLÜ ŞAİRDEN ŞİİRLER... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: BEN?,ÜLÜ ŞAİRDEN ŞİİRLER... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Paz Ara. 26, 2010 5:57 am | |
| Ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] <BLOCKQUOTE>
Ve ben Hoş Geldim!
Yalanın elleri vardı ben tutardım ellerinden.
Filmin tam ortasına düştü yüreğim Baş parmağı ağzında Olağan sesiyle yüksek duvarlar Geçer ötesine yalnızlığın
Sayfaları yırtıp çekiştirmeli [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ın dudaklarından cümleler yırtılmalı aklımda ve ben yalnız seni düşünmeliyim
Uçurumun kenarında anlatılır bu masallar Uçurumun kenarında hatırlanır yıldızlar ve uçurumun kenarında bir dua! Seni sevmeli dudaklarımda.
Şimdi Son durağa geldik Ve ben Hoş Gittim! Habib Dağ (ANSIZIN)
</BLOCKQUOTE> | |
| | | | BEN?,ÜLÜ ŞAİRDEN ŞİİRLER... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » kimseler uğramamış köşeme boynu bükük kalmış ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Kalmak Ağır Geldiğinde Gitmeli İnsan... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Seni Mutsuz Görmeyi Sevmiyorum.. Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|