.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::.

MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET

canseli fm i dinlemek için tıklayınAnasayfaCANSELI FMCANSELİ PORTALGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yapcanseli fm i dinlemek için tıklayın

Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,

2 posters
YazarMesaj
♥.♥GülPerisi♥.♥
.::FORUM KURUCUSU::.
♥.♥GülPerisi♥.♥

Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Empty
MesajKonu: Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,   Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, F9bde310Salı Kas. 02, 2010 5:55 am

Suskunluğumun ayak izlerine karıştı sessizliğin...
Attığım çığlığı yutkunamadım asırlardır...

Her bir parçası yitik zamanlara bölünmüştü
Her bir damlası ayrı acı veriyordu gözyaşlarımın..

Bir açıklaması olmalıydı İçimi yakan soruların..
Ve bir çıkışı vardı elbet, kaybolduğum çıkmazların..

Şimdi gittin öylemi, bilinmez meçhul diyara?
Bir daha gelirmi söyle, zaman geç kalmışlıklara...

Oysa öyle eksik değildi eskiden gülüşlerim ,
Işıl ışıl bakardı, şimdi mahsun gözlerim...

Ne de mutluyduk oysa, sımsıkı sarılırdık
Biz hiç ayrılmayız, Hiç bitmeyiz sanardık..

Geldiğinde bilmezdim, giderken bu kaçış niye?
Bir çıkmaz içinde söyle, çıkarmıydık temize...

Aslında tüm soruların , cevapları belliydi
Bizimkisi sadece umutsuz bekleyişti...

Neydi beklediğimiz söyle
Sihirli bir el, yoksa bir sihirli değnek mi,
Hangi mucize birleştirirdi Söyle ayrılan ellerimizi?

Çoktan bitmesi gerektin seni çağıran dudaklarımda...
Bilinmez ki her acı sır dı, Her acı derin bir yara...

Oysa nasıl da titrerdim geçtiğinde adın,
Ölüm olsan ancak, bu kadar acıtırdın...

Bu nasıl bir sevda ki bedelleri çok ağır, bitti dedim çoğaldın,
Senden kaçmıştım oysa,yine bak sana vardım..

Bekliyorum şimdi ne zaman gelir sesin
Mahşer günü bugündür, burdadır beklediğin..

Belki de çoktan unuttun, "nerede " bekleyecektin?
Ve adımı böceklere ne diye ezberletecektin?

Bu sessizlik çok acı, bir şeyler söyle hadi
İstersen ver hükmümü, istersen kır kalemi

Son kez dinle fakat, son kez bak gözlerime
Bir kez anla şimdi, bir kez güven sevgime..

Haydi artık sevgilim , ödet bedelini bu aşka
Ölüm bile güzel gelir, "Kavuşmak" sana olacaksa...

Alıntı..

ŞAHAN
ŞAHAN

Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Empty
MesajKonu: Geri: Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,   Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, F9bde310Salı Kas. 02, 2010 7:06 am

çok romantik ve güzel bir şiir tşkler emegine saglık tşkler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://canselifm.yetkinforum.com

Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
» kimseler uğramamış köşeme boynu bükük kalmış ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
» AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
» Kalmak Ağır Geldiğinde Gitmeli İnsan... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
» DeRBeDeR,in Yüreğinden Unutma Beni... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,