.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::.

MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET

canseli fm i dinlemek için tıklayınAnasayfaCANSELI FMCANSELİ PORTALGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yapcanseli fm i dinlemek için tıklayın

**Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,

3 posters
YazarMesaj
♥.♥GülPerisi♥.♥
.::FORUM KURUCUSU::.
♥.♥GülPerisi♥.♥

**Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,  Empty
MesajKonu: **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,    **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,  F9bde310Cuma Ekim 29, 2010 10:33 pm

**Bu Gün Sana Ağladım**

Bu gün uğrunda gözyaşlarımı çaresizce
Ayaklar altına serdim işte benliğimle
Ağladım ağladıkça gözlerimde çağladın
Evet ağladım ağlamaktan da hiç utanmadım
Öyle çaresizdim öyle ihtiyacım vardı ki sana
Takatim kalmamış sığındım bir çare sensizliğime
Bu gün yalnız sana ağladım ve hiç utanmadım

Bu gün uğrunda akıttım bütün gözyaşlarımı
Belki sev desen takatim seninle güç bulacak
Mutluluğum artacak yanında tarifsiz olucak
Yanaklarım yağmurun yerini rüzgarlara bırakacak
Rüzgar sustu yine kulak verdi dertlenişime
Bu gün yalnız sana ağladım ve hiç utanmadım

Ne zaman ellerini tutup gözlerinde kaybolucam
Ne zaman etrafında pervane olup sevdiğimi haykırıcam
Ne zaman vakit sevdanı gösterecekte zaman tamamlanacak
Ne zaman aşkınla yanan yüreğimi sevinçle bastırıcam

Bayram Yücel
ŞAHAN
ŞAHAN

**Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,  Empty
MesajKonu: Geri: **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,    **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,  F9bde310C.tesi Ekim 30, 2010 6:06 am

harika bir şiir gerçekten eline yüregine saglık gülperi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://canselifm.yetkinforum.com
Citlenbik
PRENSES
PRENSES
Citlenbik

MesajKonu: Geri: **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,    **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,  F9bde310Paz Ekim 31, 2010 7:54 am

Guzel bir siir elinize ve yüreginize saglik [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://www.canselifm.turkforumpro.net
♥.♥GülPerisi♥.♥
♥.♥GülPerisi♥.♥

MesajKonu: Geri: **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,    **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,  F9bde310Paz Ekim 31, 2010 9:09 am

O sizin güzelliğiniz arkadaşlar yazanında kalemi daim olsun.

**Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
» kimseler uğramamış köşeme boynu bükük kalmış ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
» AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
» Kalmak Ağır Geldiğinde Gitmeli İnsan... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
» GÖZLERİN İSTANBUL OLUYOR BİRDEN ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,