.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Cuma Ekim 29, 2010 10:33 pm | |
| **Bu Gün Sana Ağladım**
Bu gün uğrunda gözyaşlarımı çaresizce Ayaklar altına serdim işte benliğimle Ağladım ağladıkça gözlerimde çağladın Evet ağladım ağlamaktan da hiç utanmadım Öyle çaresizdim öyle ihtiyacım vardı ki sana Takatim kalmamış sığındım bir çare sensizliğime Bu gün yalnız sana ağladım ve hiç utanmadım
Bu gün uğrunda akıttım bütün gözyaşlarımı Belki sev desen takatim seninle güç bulacak Mutluluğum artacak yanında tarifsiz olucak Yanaklarım yağmurun yerini rüzgarlara bırakacak Rüzgar sustu yine kulak verdi dertlenişime Bu gün yalnız sana ağladım ve hiç utanmadım
Ne zaman ellerini tutup gözlerinde kaybolucam Ne zaman etrafında pervane olup sevdiğimi haykırıcam Ne zaman vakit sevdanı gösterecekte zaman tamamlanacak Ne zaman aşkınla yanan yüreğimi sevinçle bastırıcam
Bayram Yücel | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, C.tesi Ekim 30, 2010 6:06 am | |
| harika bir şiir gerçekten eline yüregine saglık gülperi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Citlenbik PRENSES
Mesaj Sayısı : 13 Points : 13 Kayıt tarihi : 26/06/10 Yaş : 30 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Paz Ekim 31, 2010 7:54 am | |
| Guzel bir siir elinize ve yüreginize saglik [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Paz Ekim 31, 2010 9:09 am | |
| O sizin güzelliğiniz arkadaşlar yazanında kalemi daim olsun. | |
| | | | **Bu Gün Sana Ağladım**... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » kimseler uğramamış köşeme boynu bükük kalmış ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Kalmak Ağır Geldiğinde Gitmeli İnsan... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » GÖZLERİN İSTANBUL OLUYOR BİRDEN ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|