Yolunuz Sevgi Yolu, tüm yüreklere sevgi dolsun, sevgi dolu kalplere
Yazar
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
Konu: Yolunuz Sevgi Yolu, tüm yüreklere sevgi dolsun, sevgi dolu kalplere Ptsi Mart 14, 2011 5:28 am
YOLUNUZ SEVGI YOLU VE DAIMA AÇIK OLSUN....? Bir dünya düsünün içinde sadece baris ve paylasmak olsun. Attiginiz her adimda yesillikleri çiçekleri mis gibi bir atmosferi hissedebileceginiz bir dünya. Civil civil öten kuslar masmavi gökyüzü ve yemyesil deniz. Bu dünyada yasamayi ister miydiniz? Diger taraftan içinde kavga ve savaslari barindiran bir dünya olumsuzluk dolu insanlar bencil gökyüzüne baktiginizda kara bulutlari gördügünüz bir dünya. Nefes alirken bile zorlandiginiz hatta sizi yasama küstürmüs bir dünya. Evet insanlarin her zaman bir seçim hakki vardir. Kimileri bu hakki olumlu yönde kullanir kimileri ise aldigi kararlar ile farkinda olmadan olumsuzluga dogru sürüklenirler. Bizim seçimimiz baris ve güzellikleri yasayabilecegimiz olumlu bir dünyada yasamak. Bunu istemek kolay degil mi? Peki bunu nasil gerçeklestirecegiz? Aslinda çok kolay bir çözümü var bunun nedir biliyor musunuz? “HER YÜREGE BIR SEVGI EKEREK” yasadigimiz dünyamizi cennete çevirebiliriz. Var misiniz güzel insanlar? Her yürege bir sevgi ekelim mi? Daha güzel yarinlar için güzel dostluklar için paylasmak için bugünden itibaren her yürege bir sevgi ekelim. Bunu yapmak o kadar eglenceli ve basit ki. Sana en yakinindan baslayabilirsin mesela. En yakinin kim biliyor musun? Sensin o sen insanin en yakini yine kendisidir. Önce kendi yüregine sevgi tohumunu asilamalisin ki daha sonra çevrendekilerin yüregine sevgi ekebilesin Gözlerini kapat ve bugüne kadar yasadigin tüm güzellikleri sana heyecan veren olaylari düsün. Kalbin kipir kipir etmeye baslayacak birazdan. O ani tekrar yasamanin verdigi heyecan senin tüm olumsuzluklarini sikintilarini beyninden silip atacak. Yüreginde ki sevgi atesinin canlandigini hissede biliyor musun? Simdi bir arkadasina sarilip” ya iyi ki varsin be arkadasim bugüne kadar hep yanimdaydin sana bir tesekkürü bile çok gördüm kimi zaman seni seviyorum” diyebildigin anda o arkadasinin yüregine sevgi tohumunu ekmis olacaksin. Bu insan ailenden biride olabilir yakin arkadasin da. O insan senin yüregine ektigin sevgi tohumunu kalbinde çok kisa sürede filizlendirecek. Senden aldigi pozitif enerji onu baska dünyalara götürecek. Ve ben de diyecek ben de sevgi tohumu ekmek istiyorum. Bu kisirdöngü sürüp gidecek ve biz çok kisa zamanda her yürege bir sevgi ekmis olmanin mutlulugunu her an yasayacagiz. YOLUNUZ SEVGI YOLU VE DAIMA AÇIK OLSUN.
Yolunuz Sevgi Yolu, tüm yüreklere sevgi dolsun, sevgi dolu kalplere