.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Bu yüzyılın Ortalarında?Aşk Şiirleri Yabancı Şaiirler. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Bu yüzyılın Ortalarında?Aşk Şiirleri Yabancı Şaiirler. Çarş. Ara. 15, 2010 7:46 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu yüzyılın ortalarında birbirimize döndük Yüzlerimizin yarısı ve dolu gözlerle Eski Mısır'dan bir sahne gibi Bir an, öylece.
Saçlarını okşadım Geldiğin yöne doğru, Çağırdık birbirimizi, Bilinmez kentlerin adını söyler gibi Yol boyunca Kimsenin uğramadığı kentler.
Şarap gibi İnsanları içiyor dünya, ve sevilerini, Unutmak için. Unutamıyor Ve Filistin tepelerinin etekleri gibi Huzur bulamayacağız hiçbir zaman.
Bu yüzyılın ortalarında birbirimize döndük, Beni bekleyen vücudunu gördüm gölgelerin arasında Daha o zaman sıkılıyordu sırtımda Uzun bir yolculuğun deri kayışları. Ölümlü kalçalarına övgüler düzdüm, Geçici yüzümü övdün sense, Saçlarını okşadım gideceğin yöne doğru, Sonunun peygamberi derine dokundum Uykusuz ellerine dokundum Belki bir gün şarkılar söyleyecek dudaklarına dokundum.
Çölün tozları kapladı Üzerinde yemeye zamanımız olmayan masayı, Fakat parmağımla Adının harflerini yazabildim tozlara YEHUDA AMİCHAI | |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: Bu yüzyılın Ortalarında?Aşk Şiirleri Yabancı Şaiirler. Çarş. Ara. 15, 2010 7:47 pm | |
| | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Bu yüzyılın Ortalarında?Aşk Şiirleri Yabancı Şaiirler. Perş. Ara. 16, 2010 7:04 am | |
| HARİKA OLMUŞ ELİNE YUREGİNE SAGLIK ABİCİM TŞKLER .... | |
| | | | Bu yüzyılın Ortalarında?Aşk Şiirleri Yabancı Şaiirler. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri » ADINA ŞİİRLER YAZILAN KIZ ?REŞİMLİ AŞK ŞİİRLERİ AYRILIK ŞİİRLERİ » GELME İSTEMEM ,AŞK ŞİİRLERİ,HÜZÜNLÜ ŞİİRLER,AYRILIK ŞİİRLERİ,ÜNLÜ ŞAİRLERDEN,GÜZEL ŞİİRLER... » Kum Aşk Şiirleri Sevgi Şiirleri Duygusal Şiirler,Reşimli Şiirler » Anne şiirleri
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|