.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Solan Güller, Romantik Şiirler, Aşk Şiirleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Solan Güller, Romantik Şiirler, Aşk Şiirleri C.tesi Kas. 27, 2010 9:51 am | |
| | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Solan Güller, Romantik Şiirler, Aşk Şiirleri Paz Kas. 28, 2010 6:30 am | |
| ÇOK GÜZEL ESTETİK VE GÖRSEL DEGERİ ON NUMARA BİR KONU ELİNE YUREGİNE SAGLIK... TŞKLER | |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
| Konu: Geri: Solan Güller, Romantik Şiirler, Aşk Şiirleri Paz Kas. 28, 2010 9:11 pm | |
| | |
| | | Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: Solan Güller, Romantik Şiirler, Aşk Şiirleri Salı Ara. 07, 2010 5:19 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
HARiKA CANIM Hele birde Ben GÜL HASTASIYIM... | |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
| Konu: Geri: Solan Güller, Romantik Şiirler, Aşk Şiirleri Çarş. Ara. 08, 2010 4:11 am | |
| | |
| | | | Solan Güller, Romantik Şiirler, Aşk Şiirleri | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri » GELME İSTEMEM ,AŞK ŞİİRLERİ,HÜZÜNLÜ ŞİİRLER,AYRILIK ŞİİRLERİ,ÜNLÜ ŞAİRLERDEN,GÜZEL ŞİİRLER... » Kum Aşk Şiirleri Sevgi Şiirleri Duygusal Şiirler,Reşimli Şiirler » Kalmak Ağır Geldiğinde Gitmeli İnsan... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|