.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| "Haftanın Resimli Şiiri"Yabancı" | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: "Haftanın Resimli Şiiri"Yabancı" C.tesi Mart 12, 2011 2:19 am | |
| YİNE NEŞEM DERT BANA, KARA SEVDALI OLUP, BAĞLANMIŞIM BEN SANA, DERDİMİ SARHOŞ GİBİ, DÖKTÜM YALAN DÜNYAYA, ERİMEDİ LÜGATIN, VİJDAN DEDİĞİ KAYA, HUZURUMU ÇALDILAR, HASRET KALDIM BEN SANA. KAMİLE YEŞİLTEPE | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: "Haftanın Resimli Şiiri"Yabancı" C.tesi Mart 12, 2011 5:59 am | |
| çok güzel abi tşkler . ayrıca avadarınız da çok güzel ve anlamlı | |
| | | Şiir Pirensesi Moderatör
Mesaj Sayısı : 40 Points : 42 Kayıt tarihi : 16/01/11 Nerden : izmir
| Konu: Geri: "Haftanın Resimli Şiiri"Yabancı" C.tesi Mart 12, 2011 9:48 am | |
| YİNE ADIM YABANCI,
YİNE NEŞEM DERT BANA, KARA SEVDALI OLUP, BAĞLANMIŞIM BEN SANA, DERDİMİ SARHOŞ GİBİ,
DÖKTÜM YALAN DÜNYAYA, PAYLAŞIMIN HARİKA ŞİİRDE BİR HARİKA TEŞEKKÜRLER ALİ | |
| | | F_SuENNi ADMİN
Mesaj Sayısı : 83 Points : 200 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Geri: "Haftanın Resimli Şiiri"Yabancı" C.tesi Mart 12, 2011 10:01 am | |
| Paylaşımın süper olmuş abi emeğine sağlık.... | |
| | | Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Geri: "Haftanın Resimli Şiiri"Yabancı" Paz Mart 13, 2011 12:26 am | |
| | |
| | | | "Haftanın Resimli Şiiri"Yabancı" | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » "Haftanın Şiiri"Yağmur Damlası" » Haftanin Konusu (İslamda Sağlığın Önemi ) » Haftanin Konusu ( 'ın Kulunu Sevmesinin İşaretleri ) » Beni Öldü Bil Sevgili, resimli aşk şiirleri, aşk şiiri, sevgiliye şiirler, Resimli aşk şiirleri,, ayrılık şiirleri, özlem şiirleri, hasret şiirleri, aşk sevgi şiirleri » kimseler uğramamış köşeme boynu bükük kalmış ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|