.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::.

MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET

canseli fm i dinlemek için tıklayınAnasayfaCANSELI FMCANSELİ PORTALGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yapcanseli fm i dinlemek için tıklayın

ELVEDA GÜZEL KIZ

2 posters
YazarMesaj
Birdemetgül
ADMİN
ADMİN
Birdemetgül

ELVEDA GÜZEL KIZ Empty
MesajKonu: ELVEDA GÜZEL KIZ   ELVEDA GÜZEL KIZ F9bde310Salı Ara. 21, 2010 9:53 am

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BEN GİDİYORUM CANIM ELVEDA YEŞİLDEN MAVİDEN UZAK KAHVERENGİ GÜNLERE CAZİBESİ YOK ARTIK GÖZLERİNİN ELLERİNİ SEVMİYORUM ARTIK SİYAH TAŞLI YÜZÜK SİLİVRİNİN DERİNLERİNDE HANİ SEN DERDİN SEVEN GELİR DİYE BUGÜN İLK BULUŞTUĞUMUZ YERDEYİM SANKİ O GECEDEN KALAN GİTARIN SESİ VE BİRA KUTUSU VE UZAKTAN GELEN MARTI ÇIĞLIĞI DELİ GİBİ ESEN BİR RÜZGAR SANKİ HERYER İNSAN DOLU KALABALIĞIN İÇİNDE YANLIZ SEN VE BEN BUGÜN SENİ SORDULAR BANA BİR KEZ DAHA YALAN SÖYLEDİM DEFALARCA KEZ AĞLADIM YAZIKLAR OLSUN BU HAYATA BEN GİDİYORUM CANIM ELVEDA BEYAZDAN BİR ELBİSE RUHUMDA SEN GÜZEL GÜNLERİN OLSUN SADAKATLI BEKLEYİŞLERİN BEN SENİ ÇOK BEKLEDİM GELMEDİN BEN GİDİYORUM CANIM ELVEDA...
ÖMERALİ DEBRELİ
http://www.siirimindili.com/
Canseli
Yonetici
Yonetici
Canseli

ELVEDA GÜZEL KIZ Empty
MesajKonu: Geri: ELVEDA GÜZEL KIZ   ELVEDA GÜZEL KIZ F9bde310Salı Ara. 21, 2010 10:34 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

GÜZEL SiiR ELLERiNE EMEGiNE SAGLIK

https://canselifm.yetkinforum.com

ELVEDA GÜZEL KIZ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anlamlı Güzel Şiirler Ve Güzel Sözler Reşimli Güzel Sözler Özlü Güzel Sözler
» ELVEDA
» Elveda Geç Gelen Aşkım
» "Güzel Söze Uymanın Önemi "Güzel Kitaplar"
» En güzel Babalar Günü Tebrik Mesajları - En güzel Babalar Günü Yazıları Hazır Mesajlar - Güzel sözler - Babalar Günü cep sms kutlama Mesajları