[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Her zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdiğimi bildiğini.. Ve ben ne kadar karışık cümleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini. Çünkü o benim babam.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç verirsin. Babalar günün kutlu olsun...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ilk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz, babalar günün kutlu olsun...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir adam yaşlandığını anlar, çünkü babasına benzemeye başlar.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çocukluk çağında baba korumasından daha güçlü bir ihtiyaç düşünemiyorum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Babanın mirasını mı istiyorsun? Bilgisini öğren. Onun parasını hemen harcayabilirsin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Babanın erdemleri çocuklarının servetidir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Babanın rolü, yüz öğretmeninkine bedeldir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İnsan babasına borçlu olduğu saygıyı, ancak baba olunca duyar.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Baba sevgisini koru, osevgiyi söküp atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İnsan babasına borçlu oldğu saygıyı, ancak baba olunca anlar.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Babanın rolü, yüz öğretmeninkine bedeldir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üzerine sabır tohumları ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği birşey var 'senı çok seviyorum Babacığım'