.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Bırakma Beni.... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
DeRBeDeR ADMİN
Mesaj Sayısı : 418 Points : 614 Kayıt tarihi : 01/11/10 Nerden : sevgiden
| Konu: Bırakma Beni.... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Cuma Ara. 17, 2010 11:29 am | |
| BIRAKMA BENİBen senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben senin en çok gülüşünü sevdim Sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran Unutturur bana birden acıları, güçlükleri Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman Olsaydın keşke şu an yanımda Geçseydi özlemim bir bakışınla Çekmeseydim bu kadar acı / kederi Gülseydi yüzüm eskisi gibi... Söz vermiştin bana gitmeyecektin Yanımdaydın hani ben yaşadıkça Git gide büyüyor sana hasretim Yalnızım şimdi ben bu dünyada Hiç gitmeyecekmiş gibi Yüreğime kondurduğu küçük dokunuşları Hasret çektirmeyecekmişçesine Bitmeyecekmişçesine hitapları nerde? simdi yalnızım hayatım yok sen gittik,ten sonra anladım ki sensiz hiç bir şeyin anlamı yok şimdi ben de gidiyorum bu hayattan sensiz yaşamaktan kaçıyorum çünki ben sensiz yaşayamıyorum?
DeRBeDeR
| |
| | | Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: Bırakma Beni.... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Paz Ara. 19, 2010 2:36 pm | |
| GOK BEGENDiGiM Bir SiiR EMEGiNE SAGLIK Umut | |
| | | ~Cingene~ PRENSES
| Konu: Geri: Bırakma Beni.... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Ptsi Ara. 20, 2010 8:29 am | |
| | |
| | | DeRBeDeR ADMİN
Mesaj Sayısı : 418 Points : 614 Kayıt tarihi : 01/11/10 Nerden : sevgiden
| Konu: Geri: Bırakma Beni.... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, Ptsi Ara. 20, 2010 9:00 am | |
| can seli ve çingene her ikinizede çok tesekkür ederim | |
| | | | Bırakma Beni.... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » DeRBeDeR,in Yüreğinden Unutma Beni... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Seven Yuregime Sor Beni.... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » kimseler uğramamış köşeme boynu bükük kalmış ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » "Aşk imiş her ne var alemde!.." ~…KÖR/DÜĞÜM GİBİ…~ ''♥'' Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|