.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Akla Ziyan Hallerim... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Akla Ziyan Hallerim... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, C.tesi Kas. 13, 2010 5:24 am | |
| | <TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<TR> <td></TD> <td class=post-options vAlign=top noWrap></TD></TR> <TR> <td class=hr colSpan=2> </TD></TR> <TR> <td colSpan=2>][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Aşık yanım..-Kalp ağrım..-Sancıyan yarım..-Gizli yaram..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sana dair kimbilir kaçıncı sayıklayışım..Kaçıncı iç çekişim...Ve kaçıncı kaçıklığım...Avuçlarıma hapsolmuş harflerimi kaçıncı sıkışım..Gözyaşlarımın değdiği kaçıncı üç noktalı cümlelerimin acıyışı..Sayfamın tenine değen kalemimin kaçıncı kırılışı..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ellerimin arasında can bulan şakaklarımın kaçıncı atışı..Ve kaçıncı ağrışı düşlerimin...Akla ziyan hallerimin kaçıncı halsiz kalışı...Bir bilsen sevgili...Ah bir bilsen...Sahi?Seni bu denli özlerken,dindirebilir misin acılarımı?Sarabilir misin kanayan yaramı?[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Aklıma SEN düşünce...Dilimde ıslanan sana dair biriktirdiklerim susar olur..Seni anlatamayan harflerim utanır karşında..Katleder gözyaşım seni yazamayan mürekkebi..Anlatamadığım,yaşayamadığım otuzuncu harfim...Sahi?Damarlarımda dolaşan sen,akabilir misin mürekkebe karışıp?Sen kokan sayfadan, silebilir misin suretini ?[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Yüreğime SEN değince...Telaşlarım çocukluğuma karışır..Bir serçe ürkekliğiyle ürperirim..Titreyen dudaklarım parmaklarımda asılı kalır..Üşür avuçlarım,yalnızlığımın elini tutar..Sahi?Çırılçıplak sana gelsem,giyinebilir misin beni?Isıtabilir misin üşüyen hayallerimi?[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Düşüme SEN düşünce...Gözlerinde tutuklu kalır yüreğim..İçinde "sen" olmayan düşümü düşürürüm düşümden..Prangaya vurulmuş ayaklarımı sürüklerim peşinden..Ömrümü ömrüne katarım her bir adımda..Sahi?Yüreğime vurduğun kelepçeyi çözebilir misin?Sensizliğin esaret olduğunu bile bile,salıverir misin beni?[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Dert yanışım...-Dağılışım...-Savruluşum..-Ve biraz da aldanışım...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adına "aşk" dedim..Aşk'a geldim sevgili..Yani sana...Sana susamış beni,serdim ayaklarına...Hadi,Sarılsana...!Bir bilsen...Ne denli sevildiğini ve özlendiğini ah bir bilsen Sevgili...Sahi?[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sen de sevmiştin beni değil mi?...alıntı
</TD></TR></TABLE> |
| |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: Akla Ziyan Hallerim... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, C.tesi Kas. 13, 2010 5:27 am | |
| | |
| | | | Akla Ziyan Hallerim... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » kimseler uğramamış köşeme boynu bükük kalmış ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Ölüm Bile Güzel Gelir Kavuşmak Sana Olacaksa ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Kalmak Ağır Geldiğinde Gitmeli İnsan... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Seni Mutsuz Görmeyi Sevmiyorum.. Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler,
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|