.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Benim Sevdiğim Değerli Şairlerimin Şiirleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Benim Sevdiğim Değerli Şairlerimin Şiirleri Cuma Mart 11, 2011 10:48 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Suskun Resimyeşil bakıyor gece gizemle karışık, gülüşünde gün ışığı, bırak diyor bana kendini aleni.. bırak şimdi elinden bilyeleri dostum, aç pencereyi bahar kokuyor, deniz olmuş bütün sokaklar.. bizi bekliyor diyor karşıdaki ağaç. yemyeşil o da. gel de dokunma şimdi gölgesine mavinin diyesim var hınzır düşlerimle… üstelik rengi de aşk gibi belli belirsiz buzlu cam arkasından. silinmiş şiir gibi anılarımdan hep dolu geçip gidiyor vapurlar ürperiyorum.! oysa hala yeşil bakıyor gece ve deniz umutlu gözleriyle lacivertini yitirmiş, biraz da loş.! yorgun aydede, bari hiç değilse sen..! gülümse hadi….
Hava Köseoğlu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]OYSA BİZ ADAM GİBİ SEVDİK Her nefes alışımda Adın sır gibi aklımda Nekadar gizlersem olmuyor Sevda çeken yüreğim Birtürlü durulmuyor Birgün gözyaşlarımız kavuşur Akıtırız sevdamızı yüreğimize Oysa biz adam gibi sevdik Bizi hor görenlerin içerisinde Ben biliyorum ki Yorulmayacak sevdamız Beraber olamasak da Birgün kavuşmasak da Üzme kendini ağlama sakın Yaşayamayanlar üzülüp ağlasın Yaşayamadıkları için Böyle derin bir sevdaya Kamile Yeşiltepe
Ey Felek Seviyorsam özgürce bağırmalı yüreğim Neden susturup beni, eziyorsun ey felek. Sevgilimi uzaktan çağırmalı yüreğim Yollarıma engeller diziyorsun ey felek. Bana mı bilmem kastın, üzüyorsun ey felek. * Yetmedi mi kırdığın kanadımı kolumu Bakmıyorum şimdi ben, bardak boş mu dolu mu Bir sancı kaplamışken şu göğsümde solumu Daha mı moralimi bozuyorsun ey felek. Bana mı bilmem kastın, üzüyorsun ey felek. * Son bahtı dedikleri bu mudur bilmem ama Bir kez olsun gül bari şu kapkara dünyama Bu güne dek bakmadın, gözün bana mı âmâ Feryadımı görmüyor, sızıyorsun ey felek. Bana mı bilmem kastın, üzüyorsun ey felek. * Ben de senden istedim; sevgi altın madense Benden başka herkese eli bolsun nedense Duymuyor kulakların benim için ne dense Mutsuzluğun resmini çiziyorsun ey felek. Bana mı bilmem kastın, üzüyorsun ey felek. * Umutlar ektim şimdi parlayan gözlerime Aklın ermiyorsa takılma gizlerime Yaz gelecek diyorum yakında güzlerime Hala mı kara günler yazıyorsun ey felek. Bana mı bilmem kastın, üzüyorsun ey felek. *
Şerife Çınar
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aşk Gülü Aşk gülünü verdin elime Koklarken yankılanır Nefesin öpüşünle Yanar bedenim ateşinle Gerçekten sevmiştim Başka sevgiye yer yok demiştim. Bir ömre bedel ol Bunu bende yaşa demiştim Aynur avcı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdi Sen Olma Zamanı
Bakışlarımda ... Ilık bir sabahın ilk adımları ... Gölgesi göğe düşmüş dalgaların , çılgın telâşları Ve yorgunluğu bestelerken akşamlar ... Mahur'dan dökülür yine , mızrabın damlaları
Bakışlarımdan ... Ölümüm yağar ufuklara , damla damla Gözlerimde kopar okyanuslar Çöller taşınır yüreğime Yangınıma doğar güneş Ve ... İçimde çakar durur , şimşeklerin en olmazı
Bakışlarımdan ... Hazan dökülür satırlarıma Kopup gider yüreğimdeki rüyâ Çizdiğim karlı doruklara , hayalin değer usuldan Gözyaşımda sislenir gözlerin Kayboluşlarım çıkagelir ansızın Birisi söndürür yıldızlarımın ışığını Ve biri ... vurmuş gibidir sanki baharlarımı
Bakışlarımda ... Yokluğuna ay tutulur Gidişine isyân sarılır Ve ruhumun sesi kısılır ya hani ...
Issızlığımın ardı sıra bağırırım ... Avazım çıktığı kadar .... İşte şimdi sevdiğim .... sen olma zamanı !
( Tam da yokluğunu vurmalı diyorken yüreğim , yârim ... ellerim sen kokmalı ! )
NILGUN PAKSOY
| |
| | | Şiir Pirensesi Moderatör
Mesaj Sayısı : 40 Points : 42 Kayıt tarihi : 16/01/11 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Benim Sevdiğim Değerli Şairlerimin Şiirleri Cuma Mart 11, 2011 11:51 am | |
| ŞİİRLERİN HEPSİDE ÇOK GÜZELDİ SEVGİLİ ALİ ŞAİRLER KADAR GÜZELDİ SEVGİLİ ALİ PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER ESEN KAL. | |
| | | SEVDA ATEŞİ PRENSES
Mesaj Sayısı : 7 Points : 9 Kayıt tarihi : 21/01/11 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Geri: Benim Sevdiğim Değerli Şairlerimin Şiirleri Cuma Mart 11, 2011 12:40 pm | |
| FESTE BENİMLE BU GÜZEL ŞAİRLERİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALİ HARİKA ŞİİRLER GÜZEL REŞİMLERDİ
En son SEVDA ATEŞİ tarafından Cuma Mart 11, 2011 2:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Sairlerinyorumcusu Funda PRENSES
Mesaj Sayısı : 9 Points : 9 Kayıt tarihi : 06/03/11 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Benim Sevdiğim Değerli Şairlerimin Şiirleri Cuma Mart 11, 2011 1:01 pm | |
| çok güzel şiirlerdi alicim paylaşımın için teşekkür ederim.görsellikte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] harikaydı. | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Benim Sevdiğim Değerli Şairlerimin Şiirleri C.tesi Mart 12, 2011 5:47 am | |
| evet harika emegine saglık ömer beyin | |
| | | Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Geri: Benim Sevdiğim Değerli Şairlerimin Şiirleri Paz Mart 13, 2011 12:31 am | |
| | |
| | | | Benim Sevdiğim Değerli Şairlerimin Şiirleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|