.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::.

MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET

canseli fm i dinlemek için tıklayınAnasayfaCANSELI FMCANSELİ PORTALGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yapcanseli fm i dinlemek için tıklayın

Aşk Ne Mecnun, Aşk Ne Leyla… AŞK Dediğin, Yüce Mevla !Genç Yaşta Bana Aşık Olan, “HabibimDir” Der ALLAH'u Teala!....

YazarMesaj
Birdemetgül
ADMİN
ADMİN
Birdemetgül

Aşk Ne Mecnun, Aşk Ne Leyla… AŞK Dediğin, Yüce Mevla !Genç Yaşta Bana Aşık Olan, “HabibimDir” Der ALLAH'u Teala!.... Empty
MesajKonu: Aşk Ne Mecnun, Aşk Ne Leyla… AŞK Dediğin, Yüce Mevla !Genç Yaşta Bana Aşık Olan, “HabibimDir” Der ALLAH'u Teala!....   Aşk Ne Mecnun, Aşk Ne Leyla… AŞK Dediğin, Yüce Mevla !Genç Yaşta Bana Aşık Olan, “HabibimDir” Der ALLAH'u Teala!.... F9bde310Ptsi Şub. 28, 2011 8:39 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA !Genç yaşta bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olan, “Habibimdir” der ALLAH'u Teala!....

İçime sığmıyor hüzünlerim;
Sana geliyorum; düşe kalka.
Susuyor dilim;
Senin huzurunda sözlerim “gözlerimden” akıyor…
...Adım duâ!
Özüm duâ!
Duâya sakla/n/dım; ben/i kimse bulamasın
http://www.siirimindili.com/

Aşk Ne Mecnun, Aşk Ne Leyla… AŞK Dediğin, Yüce Mevla !Genç Yaşta Bana Aşık Olan, “HabibimDir” Der ALLAH'u Teala!....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 'Leyla, bir seraptan ibaretmiş...Leyla İle Mecnun ' Aşk Hikayeleri
» Allahu Teala'nın En Sevdiği Koku
» Yaptığını Allahü Teâlâ Görüyor
» Âşık Olan Gece Uyur Mu ?
» Suya alerjisi olan kız, Su alerjisi, Suya alerjisi olan kız yıkanamıyor, İlginç olaylar,komik olaylar, Şaşırtan yazılar,