.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Aşk Ne Mecnun, Aşk Ne Leyla… AŞK Dediğin, Yüce Mevla !Genç Yaşta Bana Aşık Olan, “HabibimDir” Der ALLAH'u Teala!.... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Aşk Ne Mecnun, Aşk Ne Leyla… AŞK Dediğin, Yüce Mevla !Genç Yaşta Bana Aşık Olan, “HabibimDir” Der ALLAH'u Teala!.... Ptsi Şub. 28, 2011 8:39 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA !Genç yaşta bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olan, “Habibimdir” der ALLAH'u Teala!....
İçime sığmıyor hüzünlerim; Sana geliyorum; düşe kalka. Susuyor dilim; Senin huzurunda sözlerim “gözlerimden” akıyor… ...Adım duâ! Özüm duâ! Duâya sakla/n/dım; ben/i kimse bulamasın | |
| | | | Aşk Ne Mecnun, Aşk Ne Leyla… AŞK Dediğin, Yüce Mevla !Genç Yaşta Bana Aşık Olan, “HabibimDir” Der ALLAH'u Teala!.... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|