Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
Konu: Ben Şair Değilim Gülüm Paz Şub. 06, 2011 4:30 am
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kolay mı ben şairim demek? Ne kolay çıkıyor ağızdan,şiir Dört harf,bir çırpıda dudaklardan sıçrıyor. Ama keşke yazılışı da bu kadar kolay olsaydı Nefes alıp verme gibidir Doğayı dinler keninden başka
Kömürün elmasa dönmesi gibi… Yani yanıp kül olmak yok,müzelerde sergilenirsin Şiir bir müziktir, notalara basar gibi Hayat bir musikinin parmak uçlarındadır Seni çözer ve duygularını ele verir
Kağıt kalem ve sen yeter Usta bir ressam hazzıyla alırsın kalemi Baştan aşağı tek çizgiyle çizersin tüm muazamlığıyla Karakterin bir kopyası yansıtılır kağıda Ama aslında çizdiğin resim değil,kişinin ta kendisidir
Gene de kabul edilemez, ağır gelir insana Ne demişler renkler ve zevkler tartışılmazmış Ömrümü üç satıra sığdırabilir misin? Yüreğimi okuyabilir misin? Hiç sanmam! Zira bunu aklıma anlatamam
Kolay mı şiir yazmak? Şiirin hayal alemiyle hiç tanıştınmıki Yüreğimde şiirin hazzını duya biliyorum diyorsun? Daha şiirin ne olduğunu bile bilmiyorsun Şairim diyorsun,oysa herkes şair olamaz
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sen yaşarsın, o yaşamındaki anlamı yaşar Kolay mı sanırsın diğer insanlardan farklı yaşamayı Her dakika bir şeyleri ararsın,delirmiş gibi… Aşık olmuşsundur ama kime bilinmez! Cevapsız sorular vardır beyinde
Ve cevabı hiçbir zaman bulunmaz Mecnunluk kolaymıdır sanki Bir aşkı tatmakla mecnun olunmaz Mecnun deli,hatta divane demek Çıldıracak derecede sevdin miki şiiri
Ben şairim diyorsun Ben şair değilim! Çünkü hiç Leyla gibi düşünmedimki şiiri, Ben mecnunum diyeyim! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]