.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| " Artık Susun Yıllar " Sevilen Değerli Şairden Şiirler" | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: " Artık Susun Yıllar " Sevilen Değerli Şairden Şiirler" C.tesi Şub. 05, 2011 5:23 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Artık Susun Yıllar
Hadi , gidin artık sokağımdan Penceremin pervazını akşamdan beri dövdünüz Yeterince düştünüz avuçlarıma , yağmalarla Yangınlar misali savrulup geldiğiniz yamaçlardan Gidin artık , soluğumu kestiğiniz zamanlarımdan Bana dair'lerimin peşini bırakın. Düşün nolur ... düşün yakamdan Hadi , gidin artık rüyalarımdan Uykumun şölenlerini depreme döndürdünüz Yakıcı ateşleri savurdunuz , rüzgârlarla Yılgınlığı bıraktığınız en makamsız şarkılardan Gidin artık , alevini kıstığınız lâmbalarımdan Bana özel'lerimin peşini bırakın. Düşün nolur ... düşün hayatımdan Hadi , gidin artık yıllarımdan Albüm sayfalarıma deli dalgalar döktünüz Fazlasıyla ıslattınız resimlerimi , gözyaşlarıyla Nehirlerden sıçrayan , en riyâkâr damlalardan Gidin artık ışığı alınmış sabahlarımdan Bana yeter'lerimin peşini bırakın. Düşün nolur düşün satırımdan. Susun artık yıllar Bırakın bana kalsın geçmişim Elveda ... elveda gençliğim.
Şair: Nilgün Paksoy
| |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: " Artık Susun Yıllar " Sevilen Değerli Şairden Şiirler" C.tesi Şub. 05, 2011 6:51 am | |
| sözler çok güzeldi çok sağolun anlamlı birşir seçmişsiniz. | |
| | | Şiir Pirensesi Moderatör
Mesaj Sayısı : 40 Points : 42 Kayıt tarihi : 16/01/11 Nerden : izmir
| Konu: Geri: " Artık Susun Yıllar " Sevilen Değerli Şairden Şiirler" C.tesi Şub. 05, 2011 9:56 am | |
| ÇOK GÜZELDİ PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER ALİ. | |
| | | | " Artık Susun Yıllar " Sevilen Değerli Şairden Şiirler" | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » BEN?,ÜLÜ ŞAİRDEN ŞİİRLER... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » MEKANİK AŞK...ÜNLÜ ŞAİRDEN ŞİİRLER ROMANTİK REŞİMLER » Ey “Yar ,,Adın Aklımda Asılı Bir Fener Değerli Şairlerden Şiirler » Aşk'tan Ağlarsan Bir Gün ...?Ünlü Şairden aşka Dair Güzel Şiirler
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|