Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
Konu: ÇıLgın Sözler & En Güzel cilgin Sözler Ptsi Ara. 27, 2010 10:39 am
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] </A>Yavaş Ol heycan yapma Çılgın Ol Dert yapma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yollar Yaş Yapma telaş..
Sen Okursun ben Yazarm Sen bakarsin ben Oynarım Sen benimsin ben hayatınım...
imza Koyma bana Sözlerimde Nokta olursun..
Bana Şekilli ünLem işaretleri Koyma ünLemi Patlatırım Suratına [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seni Seviyorum Derken Hep Yanımdan Güzel Kızlar Geçiyor Konsantre Olamıyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seviyorum Seni Hafta içi hergün [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aşkı 1 ömür Seninle Yaşayıp 2. Ömürde balayına gitmek istiyorum bebeğim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hayatla Oyun Oynuyorum hep Düşeş Atıyorum Kendimi Seviyorum :p
Sabahları Gülüm öğLenleri Sümbülüm Geceleri Kapdüsümsün [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Senin Yanında Dijital Saatim Zamanı Hemen Bitiriyor aşkım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seni Düşününce hayalin geliyor Aklıma Kokun Burnuma sonraa neyse gerisini solemiyim ortam musait değil iyi geceler aşkıma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Okadar çılgın Olki Seni gören Çılgınlar Bu nekadar Çılgın Desin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çılgın olunmaz Çılgın Doğulur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hayata Küsme Çılgın ol Hayat Sana Küssün [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya
Konu: Geri: ÇıLgın Sözler & En Güzel cilgin Sözler Paz Ocak 16, 2011 4:57 am