Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: RENKLİ BİR PAPATYAYIM BELKİDE Salı Ara. 21, 2010 10:19 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] RENKLİ BİR PAPATYAYIM BELKİDEmavi bir sabah yeni güne uyanmıştım hayallerim,düşüncelerim pembe duygularım beyaz saflığındaydı. heyecanlıydım yeni bir gün,yeni bir renk ve yeni umutlar mutluydum her mavi sabah pembe düşlerimle,saf beyazlarımı bütünleştirebildim için taki üzerime siyah doğana kadar gecenin o hain o siyah karanlığı beni bulana kadar yorgundum bir siyah kadar yorgun en koyuluklar kadar durgun ve itici. gecelri sevmezdim. hele hayatımın simsiyah bir karanlıkta kaybolup gitmesini hiç istemezdim. ama hani gece olunca,insanı bi hüzün sararmışya !!! siyahın matemi işte benide o siyah sarıyordu. hüzünlerimi ,aşklarımı yalanlarımı anlatıyordu. siyahi beyaza döndüremediğim ,için seni hatırlatıyordu. bir gün siyahımla beyazımı karşılaştırdım. üzgünüm yine açamadı rengini duygularım,hayallerim yalanlarıma boyun büktü soldu. oysa tüm renleri yaşamak isterdim siyahsız. yaşayamadım,yaşatamadım kendime renklerin rengini. gecem siyah,rengim gece. renklerimi istiyorum evet onları geri istiyorum. en çok pembemi,beyazımı. bir papatyayım belkide ,her gece farklı renkler açmak için çırpınan. her yapragında başka bir renkle, siyah ve onun mateminden uzak gizemli bir gecede renkli bir papatya............ ( eda yıldırım ) | |
|