Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
Konu: Beni Siz Öldürdünüz ?AŞK ŞİİRİ ÜNLÜ ŞAİRDEN C.tesi Ara. 18, 2010 5:55 am
Beni Siz Öldürdünüz
Daha on üç yaşındaydım Ömrümün en güzel çağında... En deli dolu düşler, hayaller rüzgar gibi başımda Ve en büyük özlemlerim yarınlarımda Bir büyüsem "bilim adamı" olacaktım kesin Bulmak için mutluluğun formülünü Ve en doğru adresini Ve de duyurmak için taş kalpli insanlara İnsanlığın sesini...
Oysa bir sabah Benden önce büyüdü çığlıklarım apansız Yeri göğü inletti isyanlarım, feryatlarım Çünkü Bir deprem kopmuştu yüreğimin tam ortasında Siz yaşarken her zamanki gibi Vurdumduymazlığın kollarında Ve en tatlı uykunuzda... Bağırdım Dağlar, taşlar uyandı çığlıklarıma Denizler yandı yangınlarıma Gökte yıldızlar ağladı Benim bu zavallı yalnızlığıma Bir tek sizi uyandıramadım Bir tek sizi!.. Sanki yaşayan bir ölüydünüz Duymadı o taş yürekleriniz son sözlerimi Öylesi sağır öylesine kördünüz Hayır... Hayır deprem değil! Beni siz öldürdünüz!..
O benim babamdı Dünyaya meydan okuyan O en büyük, O en kahraman, Dünyanın en ağır yükü omuzlarında Ve en güzel gülüşü bakışlarında İlk kez yenik düştü O Allah'ın belası O kör olası Son sabaha...
O benim annemdi Dünyanın en güzel annesi O benim gözbebeğim Ben onun birtanesi Yuvamızı başımıza yıktınız Sarılır gibi onun sımsıcak kucağına Tutunur gibi o ipek saçlarına Sizin bitmez uykularınıza inat Takarak kollarıma bir kanat Uçtum bir kuş gibi En acı sondan En kutsal bir sonsuzluğa İşte o an Gözlerimde bir mum gibi söndünüz Çünkü... Ne görecek gözünüz vardı Ne de yüzüme bakacak yüzünüz Yoktunuz, hiçtiniz! Aynalar kırılıyordu yüzünüzde Siz depremden bile önce çöktünüz O gün yalnız beni değil... Annemi de öldürdünüz!..
Ne arkadaşım var artık Ne öğretmenim Ne okulum Ne yarınım ne de umudum! Alın sizin olsun bütün saltanatıyla dünya Bütün sahteliğiyle hayat Alın kucaklayın gönlünüzce O bitmeyen ihtiraslarınızı O dinmeyen bencil aşklarınızı! Size dur demeye bile vaktim yok artık Nasılsa bir gün anlarsınız günahlarınızı! Nasılsa bir gün görürsünüz yalanlarınızı! Siz ki herşeyi bizden iyi bilen Siz ki herşeyi bizden iyi gören Siz ki bizi ölmeden toprağa gömen Yine siz kazandınız Her yerde siz Her zaman siz En büyük siz Siz kim misiniz? Onu siz benden daha iyi bilirsiniz!.. Ahmet Selçuk İlkan
Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya
Konu: Geri: Beni Siz Öldürdünüz ?AŞK ŞİİRİ ÜNLÜ ŞAİRDEN C.tesi Ara. 18, 2010 10:57 am
COK GÜZEL BiR CALISMA SiiR'de Müzik'te HARiKA Ellerine SAGLIK