.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Biliyor musun Ay Kız? ÜNLÜ ŞAİRLERDEN REŞİMLİ ŞİİRLER | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Biliyor musun Ay Kız? ÜNLÜ ŞAİRLERDEN REŞİMLİ ŞİİRLER Ptsi Ara. 13, 2010 2:44 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu günkü gündemde yine sen vardın Gözlerimde tüttün biliyor musun? Hayalimi çalan yine sen oldun Ki gönlümde öttün, biliyor musun? Hesapladım, tarttım, kaba doldurdum Olur mu demedim “olur” oldurdum Tomurcuklanmadan yoldum, soldurdum Sen yeşerdin bittin biliyor musun? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: Biliyor musun Ay Kız? ÜNLÜ ŞAİRLERDEN REŞİMLİ ŞİİRLER Ptsi Ara. 13, 2010 8:32 pm | |
| şiiiri iki kıtadan oluşmuş ve de şiirin dizelerini kısa ve öz sevgi dolu benimsemişler çok güzeldi sağolun.emeğinize sağlık | |
| | | | Biliyor musun Ay Kız? ÜNLÜ ŞAİRLERDEN REŞİMLİ ŞİİRLER | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » KORDON BOYLARI ?ünlü şairlerden resimli şiirler » AŞKI ARADIM,ÜNLÜ ŞAİRDEN AŞK ŞİİRLERİ,SEVGİ ŞİRLERİ... Duygusal Şiirleriniz, Resimli Duygusal Şiirler, Çok Güzem Duygusal Resimlerle Romantik Şiirler, Süper Duygusal Resimli Şiirler, Sevgiliye Yazılmış Duyusal Şiirler, » Mezar Gül"Ünlü Şairlerden Şiirler" » GELME İSTEMEM ,AŞK ŞİİRLERİ,HÜZÜNLÜ ŞİİRLER,AYRILIK ŞİİRLERİ,ÜNLÜ ŞAİRLERDEN,GÜZEL ŞİİRLER... » Aydınlık Neyin Oluyor Senin? Ünlü Şairlerden Şiirler
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|