Ezberimde sana yer kalmadı üzgünüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İçimde hızla yükselen bir karanlık varEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! hissediyorum...
Şarkılar teğet geçiyorEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !!
Şiirler yürüyemiyorEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! ciddi kırıklar sarmış kelimeleri...
Donup kalmış sanki zamanEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! akmıyor....
Dokunsam ellerim yanarEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! acısından
Dokunmasam cesaretim sızlar.....
Ruhum yüzüstü düştü yineEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! iklimsizliğine..
"Ruh" benim suçlu olduğumu düşünüyor"um" vazgeçiyor benden...
Küsüz şimdi.......
OysaEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! bende vazgeçişler çok daha eski...
Bilmiyor.....
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Biraz hayattanEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! biraz benden ama en çok da sendenEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !!
Duygusal atık gibiEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! ağzımda bıraktığı tadı...
Dişlerime çarpıyor kederEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! yutmaktan korkuyorum
ŞöyleEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! derinden bir nefes alamıyorumEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !!
Boğazımda düğümlenmiş "keşkeler" var....
İsyan etmeyi özledim...
BiliyorumEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !!
Kocaman bir bulut geçiyor içimdenEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !!
Sel götürdü mevsimlerimiEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! baharlar şaşkın ve kaygılı...
Her yağmurda öfkem ıslanıyorEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! ben kusuyorum
Ciğerlerimde yoğun bir toprak kokusu
Öksürdükçe çamura bulanıyor en derinim.....
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dudağımı büktümEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !!
Gözlerimi sımsıkı kapattımEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! ağlamamak için.........
Beni terketmesini bekliyorumEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !!
Fakat içimde öyle çok gürültü yaptı kiEzberimde sana yer kalmadı üzgünüm !! susmayı ezberledim...
/...E Z B E R İ M D E S A N A Y E R K A L M A D I.../
Ü Z G Ü N Ü M.../