Hiddink'ten itiraf!
MİLLİ Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink profesyonel kariyeri hakkında ilginç itiraflarda bulundu.
14 Kasım 2010 , 08:19
MİLLİ Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ülkesi Hollanda’da De Telegraaf gazetesine verdiği röportajda futbol dışında kalan konulara deyinirken profesyonel kariyeri hakkında ise ilginç itiraflarda bulundu. İşte Milli Takım patronunun profesyonel futbol kariyeri hakkındaki düşünceleri:
“FUTBOL bir ara benim her şeyim olduğu için 5 kardeşimle olan ilişkimi nerdeyse sıfıra indirgedim. Başka şeylere hiç zaman yaratmadım. Sadece futbol güzel ve önemliydi. Fark etmeden bir düdüklü tencerenin içinde yaşamaya başlıyorsunuz. Ama zaman geçip yaşlanmaya başladığında bu ilişkilerin tekrar kurulduğunu görüyorsun. Hâlâ bir sürü teklif geliyor. Daha geçen yaz Liverpool ve Manchester City ilgilerini beyan ettiler.
FAKAT artık bu yaşta kalkıp 3 yıl boyunca haftada 7 gün bir kulüp ile ilgilenmek istemiyorum. Her şey açıkça ortada: Bu kitap artık sonuna yaklaşıyor. 5 yada 6 başlık eklenmeyecek. Ama üzülmüyorum, bence artık buna gerek de yok.”
VATAN