DJ şahan gelen vurur giden vurur insanoğlu garip olur .flash
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
Konu: DJ şahan gelen vurur giden vurur insanoğlu garip olur .flash Paz Tem. 10, 2011 9:14 am
En son ŞAHAN tarafından Cuma Tem. 15, 2011 11:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Şiir Pirensesi Moderatör
Mesaj Sayısı : 40 Points : 42 Kayıt tarihi : 16/01/11 Nerden : izmir
Konu: Geri: DJ şahan gelen vurur giden vurur insanoğlu garip olur .flash Salı Tem. 12, 2011 3:10 am
HERŞER ÇOK GÜZEL SEVGİLİ ŞAHAN YANLIZ BİRTEKŞEY VAR RODYONUZ OLMAMASI BENİM DÜŞÜNCEM RADYONUZ OLSA ÜYELERİMİZ DİNLESE HERKES DİNLESE DAH GÜZEL OLUR BENCE FORUMDA YETKİLİ GÜVENİLİR YÖNETİCİLERİN OLMASI GEREK SEVGİLİ ŞAHAN BEN SİZİ TAKİP EDİYORUM SİTENİZLE İNGİLENEMİYORSUNUZ SEVGİLİ ŞAHAN SİTE KURMAK ARADAN ÇEKİLMEK DEĞİL BENCE ,ÇOK DEĞERLİ ÜYELERİZ VAR BİR KACINI YÖNETİCİ YAPSANIZ İNANIYORUM OKİŞİLER DAH İSTEKLİ SİTEYE GİRİŞ YAPAR BU BENİM DÜŞÜNCEM SEVGİLİ ŞAHAN SİTENİZE KONU EKLEMEK YORUMSUZ KALMASIDA EKLEYEN KİŞİ ÜZER TAKİBİM ÜZERİNE SEVGİLİ ALİ CANIN EKLEDİĞİ ÇOK KONU OLMUŞ AMA YORUM YOK SEVGİLİ ŞAHAN BİRLİK OLURSAK KUVET DOĞAR YİNEDE SİZİN PAŞA GÖNLÜNÜZ BİLİR CANIM BİZ DOST SİTESİ OLARAK GÖRDÜK VE ARKADAŞLARIMIZI ÜYE YAPTIRDIK AMA GÖRÜYORUM Kİ SEVGİLİ ŞAHAN İNGİLERİNİZ ÇOK ZAYIF ÇOK ESEN KALIN
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
Konu: Geri: DJ şahan gelen vurur giden vurur insanoğlu garip olur .flash Perş. Tem. 14, 2011 9:51 pm
ÇOK GÜZEL SAHAN İZNİNLE FACE PAYLAŞIYIM HERKES DİNLESİN ARKADAŞIM...
ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
Konu: Geri: DJ şahan gelen vurur giden vurur insanoğlu garip olur .flash Cuma Tem. 15, 2011 11:00 am
♥.♥GülPerisi♥.♥ demiş ki:
ÇOK GÜZEL SAHAN İZNİNLE FACE PAYLAŞIYIM HERKES DİNLESİN ARKADAŞIM...
tşkler begendigin için gülperi kardeşim benim
DJ şahan gelen vurur giden vurur insanoğlu garip olur .flash