Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Ah Sensiz ! Paz Haz. 26, 2011 4:31 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Güneş küsmüş şavkımıyor ah sensiz Zerdali güzeli gözlerinle bak bana
Keder eş olmuş yenemiyorum ah sensiz Baldan tatlı sözlerinle gül bana
Diken sarmış güllerimi deremiyorum Gülden nazik ellerini uzat bana
Sevda türküleri yalan Duyduğum kadarı benim Tüm ayrılık öyküleri kendi kahramanlarına ağlar Fazla fazla Gözyaşımdaki tuz kadar acırsın güzelim Senin kapanmaz dediğin yara Nefretin sevgi ile buluştuğu o an Her defasında ilk öksüz kalışım Yeniden doğuşumdur aslında O ayrılık sandığım Tartılmıyor sevdalar terazilerde Ağırlığı ulaşılmazlığındandır Defteri yok Yüreğine yazıyorsun Zamanla gelişleri unutup Hep gidişlere takılıyorsun Birlikte söylenen şarkılar Karabildiğin sevdiğin Satır aralarındaki o büyü yok artık Şiirlerdeki sevgili olmaktan şimdi çok uzaktasın Yeniden başlamak diye de birşey yok Bir gecede bulup Bir gecede yitirdiğin Tüm aşkların seceresinde Silindi bir kere mürekkep Bir acının resmi çekilmiyor bir de sevdanın Çizgiler gelip insanın yüzüne yapışıyor Umursamaz göründüğün Kilometre taşı gibi ölüme yaklaştırıyor Sevda türküleri yalan
Hasret yanar geceleri ah sensiz Davran gülüm esen yel ol gel bana
| |
|