Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
Konu: Buradayım Paz Haz. 26, 2011 3:49 am
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yorgun kabullenişlerin mevsimini geçtim artık Çoktan sandığa kaldırdım “alıp başımı gideceğim” lerimi Seviyorsam sevdiğimce Biliyorsam bildiğimce En çok da gönlümce...buradayım! Kendi söylencelerime inanıp Kendi düşlerime kanıp Benim kalemimden çıktığı halde Ortasından girip sonunu yakalayamadığım bir masalda ölme hakkımı saklı tutacağım... Ve kendime saklayacağım bu neresinden tutsan elinde kalan hayata bir dize çalma hakkımı Tüm şehir seyretse de umurum değil Bırakamam tüm deliliğimle yaptığım dansımı bundan gayrı.... Değiştiremem yazılı kelimelerimi -yazılmışa dokunmak günah! değil mi- Alev sönse de hatırlatmaya küller yetmez mi?
Ve işte sandığa kaldırdım umutsuz bekleyişlerimi Neredeyse alın yazımın gerçeği Gidip bulacağım -alacağım! koparmak gerekse de yerinden- Bir acıya tutsak olan ben Bin ok yarasına eğilmeden Güleceğim –hem de nasıl- Bir ejderha yaratacağım kendimden Tozlu bir kitabın sayfalarında yaşamak gerekirse Gocunmayacağım, ve o sayfaları gene kendi soluğumla yakacağım ! Ruhumun sıcağından kıpkırmızı olacak gökte ay Bense tek bir dokunuşa gönüllü aldanacağım...
Bir tek denize sesleneceğim -yalvaracağım utanmadan- “Sonuma değmesin kimsenin eli Gökte ayın kıpkırmızı olduğu bir gece Yakamozunda öldür beni...”