♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: [HF-FS] Kurtlar Vadisi Filistin 2011 DVDRip Xvid-LTRG Perş. Mayıs 19, 2011 8:01 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gazze�ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin�e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir. Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar�ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer�in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe�ye ulaşmaya çalışırken, Filistin�de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat�a yardım eden herkesi hapse atmaktadır. Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşe�yi kurtarmaya yetmeyecektir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alıntı | |
|