.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Sarıldım Kuytu Gecelerde Bir Tek Ona :: Sesli Siirler ,Müzikli Şiirler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Sarıldım Kuytu Gecelerde Bir Tek Ona :: Sesli Siirler ,Müzikli Şiirler Salı Nis. 26, 2011 2:20 am | |
| Sarıldım Kuytu Gecelerde Bir Tek Ona
Aldım elime kalemi boş bir sayfa buldum sen’li yazılarımın arasında Yalnızlığı beklemeye koyuldum beyaz düşlerime esir olan karanlık odamda Geldi sensizliğin çarpıcı boşluğunda Nefesim daraldı yuttum içimde her ne varsa Dört duvar dillendi sessizliğimden !
Sustu yakarışlar Taştı sessizlik içimden Kelimeleri karanlığa bıraktım hissedilebildiğince ! Ben konuştum ‘o’ dinledi Ansızın sustum… Sessizliğini dinledim Dinledikçe Sevdim sonu çığlık olan yalnızlığı
Sarıldım kuytu gecelerde birtek o’na Ne bir şikayet ne bir bıkkınlık Sevdim gecelerimde adı yalnızlık olan sessiz çağrını O’na rehin bıraktım ruhumun derinliklerini
Yine yalnızlığa alabildiğine konuştuğum bir gecede Hayallerim düştü gözlerimden birer birer Yüreğimi gördüm karanlığın en ücra köşesinde Lime lime oldu gözlerimin önünde Tutamadım Yetişemedim yüreğime !
İşte o gece yalnızlığa yakardım sayfalarca Ben konuştum Yine ‘O’ dinledi
Öyle sessizdi ki İsyana meyilli sorularıma cevap olamadı yalnızlığım O sustukça ben haykırdım çaresizce Olmadı Sensizliğe çare olamadı…
Duvarlarım yıkıldı benliğimin üzerine Nefesim daraldı bu kez acıyla Yutkundum her kelimeyi yüreğime batırırcasına ! Sebebim oldu her hecesi yüreğimi yakan kelime
Zaman geçiyor Oturdugum yerden kalkmayisimin üzerinden de çokça zamanlar geçti Ömrümün hangi aninda takili kaldigimdan dahi bihaber zamanlardayim Suskunluguma neyin ses olabilecegi konusunda da herhangi bir fikrim yok Kendine bile yabancilasmaya baslamis bir kitleyim “Kitle(!)” Evet evet ötesi yok Ruhumun simdilerde solugu kesik geldik
Mantik Surada bir kösede olacakti Zamansiz lazim olur diye hep saklarim bir kösede Bu yüzden belki beni kirdiklarinda gözümden yas akmiyor Bu yüzden belki duygusuzlasiyorum yitiklerimde bile Konusmak istemiyorum Basimda yedi baharin sarhoslugunda kelebekler kanat çirpiyor Basim dönüyor bu yasama hevesinden benim Bir yerlerde incinmislik var sanki de zanli kim? Buralarda düsleri kanli birini gördünüz mü?
Yalnızlığı yalnızlığa anlattım gecelerimde
Pabucu dama atılmış hayallerime ağladım karanlığın yaralayıcı boşluğunda
Kırık'ım
Bir cellât bana yakinlardan el salliyor!
Ama…
Dur daha çok isimiz var
ALINTI
| |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Sarıldım Kuytu Gecelerde Bir Tek Ona :: Sesli Siirler ,Müzikli Şiirler Paz Haz. 19, 2011 5:07 am | |
| tşkler emegine saglık glperi | |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: Sarıldım Kuytu Gecelerde Bir Tek Ona :: Sesli Siirler ,Müzikli Şiirler Paz Haz. 19, 2011 9:15 am | |
| | |
| | | Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| | | | Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: Sarıldım Kuytu Gecelerde Bir Tek Ona :: Sesli Siirler ,Müzikli Şiirler Perş. Ağus. 18, 2011 10:54 am | |
| | |
| | | | Sarıldım Kuytu Gecelerde Bir Tek Ona :: Sesli Siirler ,Müzikli Şiirler | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Kırık Hislerim, Sesli Şiirler, Media Player Şiirler, Romantik Şiirler, Sesli Anlamlı Şiirler » Kahraman tazeoğlu,seni intihar ettim,sesli şiirler ,Müzikli Şiirler » Nefretim kadar sevdim seni,Sesli Siirler ,Müzikli Şiirler » Ölüme Uyumak İstedikçe Aşka Kaldırdın Beni...,müzikli şiirler,: Sesli Siirler » Ben Seninle Gönül Yorgunu, Sesli şiirler, Müzikli Şiirler
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|