[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Herşeyinle keşfetmeliyim seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ellerimden tut Yaşadığınyerlerde gezdir beni Sabah geçtiğin kaldırımlardan başla mesela
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rüzgar hangi caddede kokumu taşır[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnızlığına
Hadi sevgili [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seni kucaklayan bu şehirde adım adım gezdir beni Sahi, yoluna çıkan kuşlara [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]benim için de yem verdin mi[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çeşmelerden soğuk sular içir ellerinle Göster yaşadığın yerleri tek tek Kendi gözlerinle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Doğduğun eve götür beni[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kutsal bir ayin gibi kutsayalım dünyaya gelişini Büyüdüğün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerlerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]koşalım elele