.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Gittin, Alışamadım Yarım Kalanlara, | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
a.h.s. Moderatör
Mesaj Sayısı : 47 Points : 116 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Gittin, Alışamadım Yarım Kalanlara, Cuma Mart 11, 2011 5:13 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gittin Ayrilirken buz tutmus biyikti gözlerin
Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandi Dudaklarimizda siradan sozcukler
Vedalasmayi bile beceremedik Son bir bakis kaldi arkanda
Kalabaliğa karisan Her sey duzmece bir dinginliğe gomuldu Gittin. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]içimde Yiğinlarca kitap kaldi ucusan
Sozcukler beynimin koselerinden cikip korkuttular gecelerimi
Pesimden geldi golgeler Aynalara bakamaz oldum Hicbir oyun avutmadi beni Yasamima sigmayan bir sey kaldi icimde. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kaldi Yeni bir kent iskenceye hazir
Ödesemedim gittiğin mevsimlerle Belleğimi silkeleyip anilardan Tik tak caldin uzun zaman Alisamadim yarimliga Duslerimde intihar tutkulari Sirtimda hancerinin oydugu bosluk Kaldi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ayrilik Cogalarak giriyor gunlerime
Senden baska kim bilebilir Gecmisin dokumunu yaptigimi ağır ağır pulsara donusurken gunesler Sonbahar huznune benziyor pencerede
Artik konuk beklemeyen gozlerim Sayfalar da bitti isik da her yani kapladi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sunum ** a.h.s.**
| |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: Gittin, Alışamadım Yarım Kalanlara, Cuma Mart 11, 2011 6:49 pm | |
| RESİMLERDEKİ GÖRSELLİKLE ŞİİR MUHTEŞEMDİ ÇOK TEŞEKKÜRLER. | |
| | | | Gittin, Alışamadım Yarım Kalanlara, | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|