Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Yağmur Güzeli Perş. Mart 10, 2011 11:48 pm | |
| Yağmurlar yağmıyor mu inceden ince Rüzgarlar esmiyor mu serinceBir sigara yakıyorum efkarlanarakÇıkıp karşıma sen geliyorsunSaçların ıslanmış oluyor"Gel" diyorum duymuyorsun beni bir türlüSeni böyle hayal meyal yaşamak çok zorUzanıp tutsam diyorum incecik ellerindenEllerim boşlukta kalıyor. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir gün çıkıp gideceksinSonra arkandan yine ince bir yağmur yağacakCadde cadde,sokak sokakSayıklar gibi dolaşıp seni arayacağımBeni bir köşe başında ağlıyor bulacaklar.Saklamak zor olacak,çaresiz kalacağımSeni sevdiğimi anlayacaklar.Üstüme yağmurlar yağacakİnce bir dal gibi birden kopup kırılacağımKaldırım taşlarında sıcaklığım kalacakKahrolacağım.Bu şiiri yağmur yağarken yazdımEzanlar okunuyordu minarelerdenSeni düşünmeseydim yağmurlu havalardaSokaklara çıkmayı göze almazdım.Melul mahzun dolaşmazdım akşam karanlığında Duraklarda yapayalnız kalmazdım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yağmurlar yağmıyor mu inceden inceRüzgarlar esmiyor mu serinceBir sigara yakıyorum efkarlanarakÇıkıp karşıma sen geliyorsunSaçların ıslanmış oluyor"Gel" diyorum duymuyorsun beni bir türlüSeni böyle hayal meyal yaşamak çok zorUzanıp tutsam diyorum incecik ellerindenEllerim boşlukta kalıyor Yavuz Bülent Bakiler
| |
|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: Yağmur Güzeli Cuma Mart 11, 2011 6:44 pm | |
| Bu şiiri yağmur yağarken yazdımEzanlar okunuyordu minarelerdenSeni düşünmeseydim yağmurlu havalardaSokaklara çıkmayı göze almazdım.Melul mahzun dolaşmazdım akşam karanlığında Duraklarda yapayalnız kalmazdım
ŞİİR ÇOK HOŞTU.ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|