F_SuENNi ADMİN
Mesaj Sayısı : 83 Points : 200 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Çok Sevdim Onu Salı Mart 08, 2011 10:08 am | |
|
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tertemiz sevdim...Adımın anlamına mıhladım yüreğimi, adına astım!Çok sevdim onu.Adamakıllı bekledim beklemekse.Sabretmekse, insana yakışmazdı benim sabrım!Canım yandı, "ne tatlı" dedim "verdiği acı"...Doyulmaz hazları tattırırken bana,kendimde değildim ki tadına varayım!Hep hak verdim.Her zaman "yarın anlayacak" dedim. "acele etme"...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Geliyorum" dedi, kendimi bile kovdum yanımdan yabancılık çekmesin diye.Gelmedi!...Kovduğum ben de gelmedi geri...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Seviyorum" dedi nefessiz kaldım.Dünyanın bütün dillerinde duydum dediğini,dünyanın bütün dillerinde gıkım çıkmadı.Kalakaldım, en yerinde duramayan durağanlığı tattım. Sonra sustu...Haftalarca duyamadım bir hecesini.Aramadı, sormadı...Aradım, sordum...Cevabı "sus"tu, duydum... ![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zaman geçti, dedi ki "içim seni çekti,Tanrı boşa geçen zamanlar için gözyaşı döküyor, yüreğim seni seçti!" Sarsıldım, "sonunda" dedim! "Bak sabretmeye değdi... "Uyudum O'nunla, koynumda uyandı! O vakit ilk defa huzuru duyandı...Gözlerinden okudum mutluluğunu, sözlerimle dokudum yüreğine.Seviyordu beni![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aylar sonra gelen itirafları duyarken bir bir,Tanrı'ya dua ediyordum ayrı geçen zamanlar için!Aylar geçmese kıymetimizi böyle anlayabilecek miydik?Bu denli acıkabilecek miydik bize?Ben ayrı geçen zamanları ipe dize dize ve ağlayarakyalnızlığımın anne şefkati kokan sırça salıncaklarında,meğer apaçıklığın en can alıcı rengini sürmüşüm,adına özlem denen o gize![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Her dokunuşum bir ilkti O'na...Her öpüşüm tanımıydı titreyişin!Boyut değiştirip tadına varıyorduk, hiç ama hiç bitmeyişin...Tanrı mucizelerini bir rutine çevirmişti artık.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şaşkınlığımızı gizleyemiyorduk.Nasıl da hızla gelişiyordu herşey, soluklanıp da izleyemiyorduk.Her taş yerine oturmaya başlamıştı hayatımızın ıstakasında. Acelemiz yoktu...Nasılsa kader atacaktı istediğimiz taşı. Okeye dönüyorduk...Ama ayrılık bizden önce davrandıve tam da oyunun en heyecanlı yerinde okeyi yüreğime çaktı...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Çok Sevdim Onu Salı Mart 08, 2011 10:13 am | |
| oooo gerçekten harıka olmuş emegine yüregine saglık tşkler | |
|
F_SuENNi ADMİN
| Konu: Geri: Çok Sevdim Onu Salı Mart 08, 2011 10:18 am | |
| Editöre baya baya alıştım artık... Kendi tasarımlarımı yaparım bundan sonra... Teşekkür ederim....[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]♥♥♥Hayat denilen gizemli bir yol,♥♥♥Bu yolda yanımda tek sen ol, Gel “ben” bildiğim Gel “ölümüne” sevdiğim Gel “ömrüme şans” dediğim Gel “güneşim” Gel “gamzelim” Gel “saturn'üm” Vurgun yemiş sevdalara inat Gel vurgun olduğum ♥♥♥sevdam♥♥♥ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
a.h.s. Moderatör
Mesaj Sayısı : 47 Points : 116 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Geri: Çok Sevdim Onu Salı Mart 08, 2011 10:49 am | |
| Kanka süper olmuşş herzamanki gibi.. emeklerine saglik.. | |
|
F_SuENNi ADMİN
| Konu: Geri: Çok Sevdim Onu Salı Mart 08, 2011 10:52 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sağol kankaaaa! Sensiz olmuyo ama söleyim.... | |
|