Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
Konu: Sevipte Ayrılanlara"Ayrılık acısı çekenlere gelsin" Paz Ekim 31, 2010 8:02 am
sevipte ayrılanlara
her gidişine ayrı anlam yüklüyorum yapma allah aşkına ya hep kal benimle söz etme gidişlerden ya da silinsin isminde cisminde
oynama benimle dengemi bozuyorsun aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda böyle değildin sen ne oldu sana bittiyse heycanın bileyim bende
seni çok seviyorum diye başlayan ve ama yine devam eden cümleleri duymaktan bıktım seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiç bir hükmü yoktur artık...!
yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün dönersin diye
seni çok seviyorum ama birlikte olmamız imkansız ya ya imkansız diyebiliyorsan eğer sevmiyorsun demektir bahanelerin arakasına sığınma
insanların hayatına sorgusuz süğalsiz girip darmadağan eden sonrada hiç bir şey söylemeden gitmeye çalışanlardan nefret ediyorum böylemisin sende gerçekten gitmekmi istiyorsun
yürekli ol biraz hadi konuş söylemek istediğini söyle iki çift sözü haketmedimi bu aşk yaşanılan bunca şeye hiçmi saygın yok
bendeki bu aşkı hevesmi sandın üç beş gün sonra bitermi sandın böyle bir sevdayı sen kimde gördün ah ne leyla ne mecnun böyle sevmedi
ah ben niye yanılıyorum hep niye tam bu işte bu dediklerim sömürüyor aşkımı biraz dahamı katı olmalıyım
biraz daha mı? kapalı tutmalıyım kapılarımı bazen bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum bu devrin adamı değilim oyun çeviremiyor hesap yapamıyorum
bana ayit olmayan kişiliklere bürünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum insanız biliyorum hepimizin zağıfları var hepimiz egolarımıza boyun eğebiliyoruz iyide hep benimi bulacak bunlar
hiç bir kaybeye yer vermeden hiç bir hesabı düşünmeden açsaydın eğer bana yüreğini o zaman görürdün bir aşkın nasıl efsaneye döşülebileceğini
sen gözlerini kapıyorsun bir sen varsın başka hiç kimseye bakmıyorsun herşey senin çevrende şekillenmeli herşey sana göre düzenlenmeli beceremiyorum kusura bakma şimdi gidiyorum
aşkıma karşılık verseydin keşke ağlamazdım ben her gece böyle sevmiştim ben seni delicesine ne leyla ne mecnun böyle sevmedi
aşk tam teslimiyet ister kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya da bırakmazsın bir yanım dışarıda kalsın dediğin noktada aşkı boğarsın yok edersin o güzelim duyguyu
bu yüzden hep cesurların işidir aşk
bendeki bu aşkı hevesmi sandın üç beş gün sonra bitermi sandın böyle bir sevdayı sen kimde gördün ah ne leyla ne mecnun böyle sevmedi
kaçışları yalanları aptalca oyunları kabul etmez aşk saf duru insanları sever kafasında bin bir tilki dönenler aşkı yaşayamaz isteselerde yaşayamaz
arınmalısn en saf en duru halinle dönmelisinki yaşayabilesin aşkı kısacası sevgilim sana göre değil bu iş senin yolun açık olsun hadi hadi git şimdi gitki
ben yaşayayım seni ben seveyim seni yokluğun beni boğuyor ama olsun bunu bilmek bile bana huzur veriyor bırak bırak aşk bende kalsın
vay gülüm vay derdemi yanarsın sevdayamı neye yanarım biliyormusun güzel kız hani beni görüpte o suratını asışın varya
hah! işte ona yanarın sanki suç bendeymiş kendine gel güzelim sen benim sevdiğim sen beni taptığım sen benim sevdalım olamazsın
çok değişmişsin be! güzelim hani bir söz vardır bilirmisin ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyide bilmez ama ben seni hala seviyorum be güzelim
buda demektirki ben hala ağlıyorum dedimya güzel kız bendeki bu aşk ne heves ne de üç beş günlük bendeki bu aşk bu can bu bendenden çıkıncaya kadar güzelim
ALINTI
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Konu: Geri: Sevipte Ayrılanlara"Ayrılık acısı çekenlere gelsin" Paz Ekim 31, 2010 8:03 am
DAMAR SEVENLER İÇİN MUHTEŞEM BİR ŞİİR İYİ DİNLEMELER ARKADAŞLAR.
ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
Konu: Geri: Sevipte Ayrılanlara"Ayrılık acısı çekenlere gelsin" Paz Ekim 31, 2010 8:09 am
çok güzel harika eline yüregine saglık tam benlik tşkler adminim
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Konu: Geri: Sevipte Ayrılanlara"Ayrılık acısı çekenlere gelsin" Paz Ekim 31, 2010 8:17 am
DEFALARCA DİNLEDİĞİM HOŞ BİR ŞİİRDİR.BEN TEŞEKKÜR EDERİM...
Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya