Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
Konu: İbrahim Sadri - Siyah Gözlerine Beni de Götür Paz Ekim 31, 2010 7:49 am
Siyah gözlerine beni de götür
Daha dokunmadan kurudu irem Çöllere bir türlü yağamıyorum Yeni bir koşunun başlangıcında Biraz deprem sonrası, biraz şehir hülyası Bir kalp yangınından geriye kalan Siyah gözlerine beni götür Artık bu yerlere sığamıyorum
Pembe uçurtmalar yolladığından beri Sarardı tiryaki menekşeleri Sonbaharın tozlu kafeslerinde Sevgi turnaları yakalıyorum Turnalar gidiyor ben kalıyorum Avareyim, asudeyim, yorgunum Bilmiyorum neden sana vurgunum
Erzurum garında banklar üstünde Uyku tutmuyor karanlıklar Yitik düşlerimi kovalıyorum Gölgeler gidiyor ben kalıyorum Bin bir türlü kokuyorsa yaylalar Siyah gözlerine beni de götür
Baharın koynundan koparıp Sana ipek bir mendile sardığım yüreğimle Şehsade gülleri gönderiyorum Umutlar kalıyor ben gidiyorum Bütün yelkenlileri deniz fenerlerini Kaptanları sorgulayan Yanından geçen küheylanların Korku tufanına yakalandığı Siyah gözlerine beni de götür
Güneş ülkesinden gelen yiğitler Benzeri olmayan bir dünya kursun Cellat ayrılığın boynunu vursun Usul usul intizarı çürüten Bu hercai diken bu çılgın arzu Sürüklüyor imkansız muştuların eşiğine Gönül vadilerini
Bir ağaçtan düşün yapraklar gibi düşüyorum tan yerine Ya topla yaralı kırlangıçları Ya da bu vefasız şarkıyı bitir Özgürlüğe giden tutsaklar gibi Siyah gözlerine beni de götür
İbrahim Sadri
ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
Konu: Geri: İbrahim Sadri - Siyah Gözlerine Beni de Götür Paz Ekim 31, 2010 8:13 am
eline yüregine sağlık adminim çok güzel çalışmalar inan ben bulamıyordum bu sesli şiirleri tşkler
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
Konu: Geri: İbrahim Sadri - Siyah Gözlerine Beni de Götür Paz Ekim 31, 2010 8:20 am
RİCA EDERİM
Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya
Konu: Geri: İbrahim Sadri - Siyah Gözlerine Beni de Götür C.tesi Kas. 06, 2010 12:24 pm