F_SuENNi ADMİN
Mesaj Sayısı : 83 Points : 200 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: ...Cin... C.tesi Mart 05, 2011 12:07 pm | |
| ...CİN... yeni evli çift balayı zamanında golf oynamaya karar verirler.otellerindeki gol sahasına inip golf oynamaya başlarlar.adam topa bir vurur top direk çalılıkların arasında kaybolup beraberind birşeylerin kırıldığına dair ses gelir.sesi takip eden çift harabe bir kulubenin camını kırdıklarını anlarlar.içeri girdiklerinde iri kıyım bir adamın koltukta oturduğunu görürler.çift üzgün bir vaziyette,kusura bakmayın beyefendi bilerek olmadı zararı karşılarız derler.bunu duyan adam,hayır hayır esas ben size teşekkürederim.ben bir cinim ve 300 yıldır bu lambanın içindeydim siz lambayı kırarak beni kurtardınız dileyin benden ne dilerdeniz der.ikinizin de birer hakkı var.kadın benim içinde hizmetçilerim olan kapısında son model araba olan büyük bir villa der.adam da nasılsa ev var araba var bende 1 milyon dolar isteyeyim der.cin ikinizinde dileği yerine getirildi,ama benimde sizden bir isteğim var,biliyorsunuz 300 senedir lambanın içindeyim canım acayip kadın çekiyor.adam bu istek karşısında sinirlensede cinin yaptıklarından dolayı yumuşar.cin olduğunu düşünüp bir daha karşılaşmayacaklarını bilerek karısına bakar.karısı da yakışıklı cinle olmanın zararlı olmayacağını düşünüp kabul eder.kadınla cin arka oda da işlerini bitirmişlerdir.kadın giyinmektedir.cin yatakta uzanırken kadına;hanfendi kocanız kaç yaşında? 35 noldu ki? hiç.... bu yaşa gelmiş hala cinlere inanıyor..
| |
|
ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: ...Cin... C.tesi Mart 05, 2011 12:13 pm | |
| zuahahaha koptum | |
|