.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Sen bu şiiri okurken, Ben çoktan buradan uzakta olacağım, | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
a.h.s. Moderatör
Mesaj Sayısı : 47 Points : 116 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Sen bu şiiri okurken, Ben çoktan buradan uzakta olacağım, C.tesi Mart 05, 2011 12:06 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sen bu şiiri okurken Ben çoktan buradan uzakta Belki bir deniz kıyısında Belkide bir dağ başında Yıldızların altında olacağım Seni ilk defa düşünmeden Güneşle uyanacağım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ne yaşadığımı bileceksin Nede şiirlerimi kalbini vuracak Ne telefonların çalacak ansızın Nede bu zavallı yüreyim Kaprislerine hedef olacak Seni sana beni deli sananlara Bırakıp gideceyim bu şehirden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nasıl olsa anlamadın sevğimden Nasılsa kazanamadım güvenini Bütün yazdığım şiirlerin sonunda Paçavraya döndürdün yüreyimi Nedense hep bir şeyler aradın Kırmızı ışıkları üzerime yaktın Ne yaptımsa yaranamadım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İşte gidiyorum yoruldum artık Çektrdiğin acılar kadar yaslıyım Çıkıyorum hayatından vedasız Nasıl olsa fark etmez senin için Belki çok şanslıydı Belkide çok yaşlıydı diyeceksin Artık bundan böyle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hasretin acıları servetim olacak Kim bilir aşkı sevdayı unuturda Uslanır bu zalım yürek Hani derler ya Yolcu yolunda gerek Gidiyorum işte huzurun olsun Yarın bu saatlerde ben yollarda Sen karanlık sokaklarda Yapa yalnız içini saran Bu alevi söndürmek için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hüzünlere sarılıp yatarken Dalıp gideceksin mazinin En hazin köşesine Kım bilir kaçıncı uykuda Kaçıncı rüyada olursun Belki geçmişinle yüzleşir Belki rüyalarınla sevişir Ve yine korsan yüreğin kol gezer [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hayince pusuda olur Ve kimi zaman nefretin Kimin zaman ihanetin olur Görmeyen gözlerin Sağır yüreğinden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Elbet bir gün hesab soracak Tamamen baştan başa yarım | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Sen bu şiiri okurken, Ben çoktan buradan uzakta olacağım, C.tesi Mart 05, 2011 12:16 pm | |
| tek kelimeyle mükemmel tşkler emegin için adaşım | |
| | | | Sen bu şiiri okurken, Ben çoktan buradan uzakta olacağım, | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|