F_SuENNi ADMİN
Mesaj Sayısı : 83 Points : 200 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Bir Erkeğin Kadını Olmak İstemiştim Perş. Mart 03, 2011 11:44 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir Erkeğin Kadını Olmak İstiyorum ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Başka hiç kimse tarafından dokunulmamak, konuşulmamak, bakılmamak hatta! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ...Biraz korunmak, biraz şımarmak......Bir kaç çeşit yemek yapmak, İstiklal caddesinde sıkı sıkı elini tutmak, belki film izlemek ama mutlaka çekirdek çitlemek, bi yerlerde çay içmek, Pazar sabahı kahvaltısı etmek uzun uzun, sahilde yürüyüş yapmak gibi küçük ama zor heveslerim var! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nedenmi?Herkesin eli tutulmaz,herkesle film seyredilmez,herkesleçekirdek çitlenmez,herkesin kadını olunmaz da o yüzden! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İçindengelmeli...Hücrelerine kadar hissetmeli, dna"larına kadar bilmeli insan!Düşünerek emin olunmaz, bir anda ya olunur ya olunmaz.Bir de şu yakın geçmiş duvarları olmasa, kafa da hiç karışmaz ya, olsun! Oysa bazen tek bir söze ya da bir bakışa yıkılır bütün duvarlar... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kekyapmayı da öğrenmek lazım aslında bi ara! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sabahları uyandığımda “günaydın sevgilim” mesajları görmek istiyorum telefonumda. Gün içinde özlediğim birisi olsun istiyorum. Özlemek istiyorum birini. Çok özlersemdayanamayıp gidip sarılmak istiyorum. Dayanamamak istiyorum! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çalışırken,düşünmek istiyorum sonra onu! Aklımda olduğu için gülümsemek istiyorum ara ara... Gülümsediğim için daha çok çalışmak... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Birini sevmek istiyorum; hiç kimseyi sevmediğim gibi, biri sevsin istiyorum beni, hiç sevilmediğim gibi... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Biri o kadar çok sevsin ki beni, hatalarımı da sevsin istiyorum!O kadar çok sevsin ki; hata yapmaktan ödüm kopsun! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kıskansın istiyorum biri beni! Sorsun istiyorum “neredesin” diye, “Hımm kim aradı bakayım” diye! Ben sormam ama, korkmasın. O sorsun! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Biliyo musun ne oldu?” ile başlayan heyecanlı cümlelerimin sonuna kadar tahammül etsin istiyorum biri bana. Mutlaka ipe sapa gelmez bir şey olmuştur ama dinlesin sonuna kadar. Ya bi yavru kedi macerası ya da işte ona benzer bir şeyler olmuştur. Ben deher seferinde sanki bahçeyi kazmışımda hazine bulmuşum gibi heyecanla ve öneminin üzerine basa basa anlatırım ya, dinlesin işte. “Ya, evet, çok mühim bir şeyler olmuş” falan desin bi de sonunda... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şimdi ben istesem İstiklal caddesinde birinin elini tutup gezemem mi?İstesembenimle birlikte çekirdek çitleyip aynı anda film seyretmeyi de başarabilecek birini bulamam mı bi arasam?Şimdi ben yalnız olmak istemesem, yalnız olur ve bunları da yazıyor olurmuydum?Hiç sanmam! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Birininelini tutmakla, birinin elini, sıkı sıkı tutmak arasında çok fark var!Yatutarsın ya da tutmazsın ya da, tutmuş gibi yaparsın işte.Ben yapmam!Bunu zaten bilirsin.Kimin elini tutacağını yani.Deneyerekbulmazsın.Sadece bilirsin.Bilmek!Açıklaması yok. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ve ben elini sıkı sıkı tutmayacağımı bildiğim hiç kimseyle İstiklal caddesine gitmeyeceğim!Heyecanla ve özene bezene olmadıktan sonra kimseye yemek yapmayacağım!Repliklerin bir anlamı yoksa, kimseyle film seyretmeyeceğim.Zaten çekirdeği unutsun bile, asla olmaz! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Birininkadını olmak istiyor canım; biraz korunmak, biraz şımarmak... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çekirdekmutlaka olsun! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Bir Erkeğin Kadını Olmak İstemiştim Perş. Mart 03, 2011 11:51 am | |
| | |
|
F_SuENNi ADMİN
Mesaj Sayısı : 83 Points : 200 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Geri: Bir Erkeğin Kadını Olmak İstemiştim Perş. Mart 03, 2011 11:58 am | |
| Editörde sorun var galiba bu şekilde olmaması lazım..
| |
|
ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Bir Erkeğin Kadını Olmak İstemiştim Perş. Mart 03, 2011 12:22 pm | |
| - F_SuENNi demiş ki:
Editörde sorun var galiba bu şekilde olmaması lazım..
editörde sorun yokda bazan duzensiz olunca karışıyo o yuzdendir saygılar | |
|