.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Ben onu seviyorum,.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
a.h.s. Moderatör
Mesaj Sayısı : 47 Points : 116 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Ben onu seviyorum,.. Perş. Mart 03, 2011 10:51 am | |
| ...BEN ONU SEVİYORUM... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdi yanında olup; İnmek vardı gözlerinden yüreğine. Akmak vardı ılık ılık damarlarında. Çırpınmak vardı kalbinde delicesine... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kalem olmak vardı sonra ellerinde Mürekkep olmak vardı, Beyaz kağıtlara ben diye yazdığın... Bir damla göz yaşı olmak Damlamak vardı mektuplara... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Her nefes alışında, Derinden bir 'ahh' olmak vardı. Hiç hesapsızca dudaklarında... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ter olmak vardı şakaklarında. Nefes olmak vardı her sigaranda. İçki olmak vardı içtiğin yudum yudum. Yumruk olmak vardı masaya vurduğun... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Asi olmak vardı zamana, Yırtarak geceyi. Sana koşmak vardı. Basmak bağrıma. Başını koymak omzuma. Seni sevmek vardı şimdi, Sevilmek deli dolu çılgınca... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sen olmak vardı. Senin olmak vardı. Sende kalmak vardı. Yeniden bir bütün olmak vardı. Hiç ayrılmamışcasına... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdi var gücümle bağırmak vardı imkansızlıklara. Ayrılığı kelepçe gibi kalbimize vuranlara. Ben ONU SEVİYORUM... Ben ONU İSTİYORUM... Ben SENİ SEVİYORUM... Ben SENSİZ ÖLÜYORUM... Kahretsin... SUSUYORUM! ! ! İMKANSIZ SEVDAM SENİ ÇOK SEVİYORUM.. a.h.s. | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Ben onu seviyorum,.. Perş. Mart 03, 2011 11:04 am | |
| | |
| | | Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Geri: Ben onu seviyorum,.. Perş. Mart 03, 2011 11:10 am | |
| Şimdi var gücümle bağırmak vardı imkansızlıklara. Ayrılığı kelepçe gibi kalbimize vuranlara. Ben ONU SEVİYORUM... Ben ONU İSTİYORUM... Ben SENİ SEVİYORUM... Ben SENSİZ ÖLÜYORUM... Kahretsin... SUSUYORUM! ! !
İMKANSIZ SEVDAM SENİ ÇOK SEVİYORUM.. GÜZEL MISRALARDI ELİNİZE SAĞLIK
| |
| | | a.h.s. Moderatör
Mesaj Sayısı : 47 Points : 116 Kayıt tarihi : 02/03/11 Nerden : konya
| Konu: Geri: Ben onu seviyorum,.. Perş. Mart 03, 2011 11:13 am | |
| tesekkr ettim.. imkansızı sevenler pes etmesin.. imkansız diye bişey yoktur.. | |
| | | ŞAHAN .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1120 Points : 1822 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 52 Nerden : Deutschland
| Konu: Geri: Ben onu seviyorum,.. Perş. Mart 03, 2011 11:14 am | |
| | |
| | | | Ben onu seviyorum,.. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|