Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Sanadır Her Satırım Bekle Beni Çarş. Mart 02, 2011 9:47 am | |
| Ağlama, Sil gözlerindeki hüznü Sonbaharda geleceğim ben...
Sarı bir yaprak dalında titrerken Tenine dolanacağım sımsıkı Düşürme dudaklarını! Sonbaharda tutunacağım sana ben...
Görmezden geldiğim zamanların Kaçak iklimlerini kuşandım üstüme Sus, anlatma sevdiğim Yüreğinde katran acılarım çok... Günahlarımı sırtıma yükleyip Affına sığınsam Gör, anla sevdiğim Bende sana dilenecek sevda çok...
Dur, bekle Üşüme ne olur Kasımın soğuğunu düşür teninden Geleceğim; Yeşiller sarıya küsmeden, Gözlerin bulutlara yüklenmeden, Turnalar sürgünlerinden dönmeden Erguvanlar özlemeden geleceğim ben...
Son olacak bu bahar, Yemin ediyorum Son kez kararacak gökyüzün... Sensiz geçirmeye mahkum ettiğim yüreğimi, Bana dilsiz bıraktığın gözlerini, Son kez hasrete demirliyorum... Son kez hüzünler armağan ediyorum sana Ve son kez diyorum ki Sana saklanıyorum sevdiğim Geleceğin bugün olacağı limanda Bekle beni; Hayallerimiz enginlerde Biz bu sonbahar İlkbaharla sevişeceğiz sevdiğim...
Unutma, Elvedasız gidişlerdeyim Bende sana gelecek adım çok... Saklanma, Sensizliğin yolu azap Bahçemde sana ezberlenecek gülüm çok...
Ağlama şimdi Sil gözlerindeki dünü Dayanmaz sol yanımdaki sen Bil ki; Ihlamurlar çiçek açmadan geleceğim... Seni ben, Sonbaharda ömürlük seveceğim...
07 Eylül 2009
ASLI KAYA | |
|