Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
Konu: Renksiz Hayaller.. Reşimli Şiirler Ünlü Şairler Çarş. Mart 02, 2011 8:41 am
Bir gece bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın.
...Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın. Mavi bir gökyüzümüz olsunkanatlarımız Dokunarak uçalım..
İnsanlardan buz gibi soğudum İşte yalnız sen vardın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın...
"Cahit KÜLEBİ"
Evet yalnızım.. Sadece bunu söyleyip susmak isterdim..
Ebediyen susmak.. Çünkü canım acıyor.. Konuştukça arzuladıkça özledikçe en kötüsü yaşadıkça canım acıyor..
( CEZMİ ERSÖZ / Şizofren Aşka Mektup )
Bu ayna ki yüz benim mi? Benim mi bu akan gözyaşları? Gözyaşlarımda boğuluyorum,kurtarın beni...
''Off dudağım acıyor" dediğimde "Öpeyim de geçsin" diyen sevgili... 'Yüreğim acıyor ' dediğimde çekip gitti...''
Bir intihar gibi düşüyordun gözlerimden. Kaybedecek neyin vardı ki..?
''Pişman değilim yaşadıklarımdan, öfkem belki de yaşayamadıklarımdan...''
''Nazım HİKMET
Sen benim en güzel hayalimdin Şimdi sana dair her düşüm kırık..
Gönlümce kollarıma alamadığım sevgili Ne kaldı senden geriye biliyor musun?
Yüzlerce şiir Binlerce ayrılık
Sen benim için bir şiirdin .. Şiir bitti sende bittin .. Ve unutma ki ben bir şai...rm .. Senin gibi ne şiirler bitirdim ! ömerali debreli
Ne zaman seni düşünsem;
Ellerinin karanfil kokusu siner yazdığım mektuplara. Koskoca bir şehir gülümser. İçimde kırlangıç fırtınası, sokağımda baştan sona keder…
Mümkün müydü unutmak? en çok da kendimi...
her unutuş bir özgürlüktü aslında!
şirazesi dağılmış bir kitap gibisin ey ömrüm. dağılmış sayfaları toparlamakla geçiyor günüm...
Şu köşeden annem çıksa, seslense bana, ve "hepsi rüyaydı" deyip kucağına yaslasa.. Hiç okuyamıyacağın bir mektup yazıp hayali mürekkeple yorgun ayaklı bir postacıya veriyorum; hiç ulaşmasın sana diye YOLUN SONU NA GELDİM
Gümüşten ışığını aydan dilendim, Gecelerin üstüne çektim perdeyi, Yıldız oldun,göklerden yere elendim, Üfledim aşk ağacından yapılmış ney,i
Bitmez sandım yolun sonunu, Çiçekler sararmaz,kurumaz sandım, İşte bak gökler yarıldı, Seller uçurum açtı,durabilirsen dur.
Haydi yürü Kamile,yolcu yolunda gerek, Barınacak bir yer bul kendine, Bu yolun sonun da en büyük gerçek, Yağmur,yağmur işliyor iliklere, Yolun sonu bulundu, Sen sığın,son gideceğin yere...
Kamile Yeşiltepe Çok ağlayan kadınlar, Eninde Sonunda Kendilerine Sarılırlar !... Masal gibiyim!... Bir varım... Bir yokum...
Çok yükseğe çıkamam bende yükseklik korkusu var. [size=21]Ve kimseyi yarı yolda bırakamam bende 'alçaklık korkusu' var.