| Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 3:48 am | |
| Temel bir gün bir kitap yazmaya karar verir ve hemen Orhan Pamuk'a koşar 'Sevgili üstat, ben bir kitap yazmaya karar verdim ama çok satsın istiyorum ne yapmalıyım ?' der. Pamuk, bak Temel Türkiye'de tutan üç şey vardır. Birincisi seks, ikincisi asalet, sonuncusu da de gizem. Sen kitaba bunları içeren bir başlık koyarsan kitabın en az on bin satar. Temel hemen başlamış kitabi yazmaya, 3 ay sonra geri gelmiş. Orhan Pamuk kitabın adını sormuş, temel de, 'Kontesi kim s*kti?' demiş. Orhan 'Afferim, çok güzel olmuş, kontes ile asaleti, s*kmekle seksi vurgulamışsın, kim de gizemle ilgili. Ama sana söylemeyi unuttuğum bir şey daha var. Bu baslığa bir de din katabilirsen en çok satanlar listesine tepeden girersin. Temel yine çıkmış ve kitabı değiştirmeye başlamış. 1 ay sonra tekrar geri gelmiş. Orhan Pamuk kitabin adini sorunca Temel: 'Allah Allah, kontesi kim sin ?
En son ♥.♥GülPerisi♥.♥ tarafından Cuma Şub. 25, 2011 3:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 3:51 am | |
| Bir kadınla en çok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışma yapılıyormuş, dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı büyük ödülü alacakmış. Nam-ı Kemal de oradaymış. Her postadan sonra da duvara çarpı atılıyormuş. Alman başlamış 1,2,3.. tıkanmış. İngiliz başlamış 3,5,7.. o da tıkanmış. Fransız 15,20.. derken o da kalmış. Bizim Nam-ı Kemal başlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor. Bakmış kadın iş kötü, Nam-ı Kemal'in duracağı yok, 95.yi yaparken "yok efendim bu 94." diye tutturmuş. Nam-ı Kemal, "Olur mu hanfendi 95 oldu, burada boşuna mı çarpı atıyoruz, sayıyoruz" dese de kadın dinlemiyor, "hayır bu daha 94." diyormuş. En sonunda bizimki zıvanadan çıkmış: "Başlarım şimdi çarpına da sana da, sil hepsini sıfırdan başlıyoruz!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 3:53 am | |
| Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek "yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz" demiş. Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş. Akşama doğru kız "gel seni bize XXXürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz." demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. "Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz. Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar..." Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık...Uulan bir konuşursak yandık demiş... Yemek yerken aklına "Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez." fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok. Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış. "Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım" | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 3:54 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 3:57 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:02 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:08 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:20 am | |
| ASANSÖR Bir gün, Hayatlarında hiç şehre gitmemiş bir aile alışveriş merkezine giderler. Küçük çocuk her tarafa ilgiyle bakmaktadır. En çok da gümüş rengi iki kapının açılıp içine birilerinin girdiği o odacığa gözü takılır. "Babaaaa, bu ne?" Babası da daha önce asansör görmediğinden beraber izlemeye başlarlar. İçeri 55-60 yaşında tekerlekli sandalyede bi kadın girer, kapılar kapanır. Bir süre sonra kapı açılır ve 18lik manken gibi bir kız iner asansörden. Baba, oğluna bağırır "hemmen koş anneni getir!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:23 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:25 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:28 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:29 am | |
| Temizlikçi Kadın Temizlikçi bir kadın dışardan ilkokul diploması almak için sınava girer. Tabiat bilgisi soruları ve cevapları şöyle: Soru: Mide ne iş yapar? Cevap: Sindirim yapar, yediklerimizi öğütür Soru: Akciğer ne iş yapar? Cevap: Solunum yapar. Bizi yaşatır. Soru: Kalp ne iş yapar? Cevap: Dolaşım yapar. Soru: Beyin ne iş yapar? Cevap: Bizim apartmanda kapıcılık yapar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:32 am | |
| |
| |
Karisindan bosanmis olan bir adam, o gün annesini görecek olan kizina - Al kizim bu zarfi. Sen artik 18 yasina bastin. Bu annene verecegim son nafaka çeki. Bunu annene ver, sonra 1 adım geri çekil ve annenin yüzündeki ifadeyi seyret demis. Kiz annesine gitmis : - Anne babam bu zarfi sana gönderdi. Ben artik 18 yasima bastigimdan sana gönderdigi son nafaka çekiymis. Zarfi sana verip sonra 1 adim geride durup senin yüzündeki ifadeyi seyretmemi söyledi. Annesi : - Peki kizim .simdi babana git. 18 seneden sonra O'na aslinda senin gerçek baban olmadigini söyle. Sonra 1 adim geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret !
|
| |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:33 am | |
| Evli adama sevgilisi durmadan sakalını kesmesi için baskı yapar. Adam yalvarır : - Başka şey iste sevgilim. Karım sakalıma bayılıyor... Beni öldürür vallahi... Sevgilisi o kadar ısrar eder, o kadar dırdır yapar ki adam dayanamaz gider kestirir sakallarını... Sevgilisinin yatakta teşekkürü müthiş olur. Adam geceyarısı eve döner, uyumakta olan karısının yanına sessizce uzanmaya çalışırken kadın uyanır ve karanlıkta elini uzatır. Kocasının yanağını okşar ve uyku sersemi mırıldanır : - Özcan, sevgilim. Bu saatte burada ne işin var? Kocam nerdeyse gelir, biliyorsun... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:35 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:36 am | |
| Adamın birine sayısaldan büyük ikramiye çıkıyor.Karısına bile söylemiyor sabaha karşı ikramiyeyi almak için Ankara'ya yola çıkıyor . Tam Elmadağ'a gelmişken bir telefon. Arayan kayınbiraderi -Nerdesin enişte ? -dışarıdayım hayırdır. -Çabuk eve gel - n'oldu ? çok mu acil - hemen gel ablam - yoksa hasta mı ? - yok sizlere ömür telefonu kapattıktan sonra adam koltuğa yaslanıp demiş ki: _Ey güzel Allah'ım, verdikçe veriyor, verdikçe veriyor ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:50 am | |
| Yeşil gözlü sarışının biri kütüphaneye girmiş. Dosdoğru bankoya yürümüş. "Bir Hamburger, bir Patates ve bir de Cola istiyorum" Bankodaki adam şaşkınlıkla sarışının yüzüne bakmış. Bizim yeşil mi yeşil gözlü sarışın adamın anlamadığını sanıp bağırarak tekrarlamış: "BİR HAMBURGER, BİR PATATES BİR DE COLA İSTİYORUM!" Adam daha büyük bir şaşkınlıkla yanıtlamış: "Hanımefendi burası kütüphane..." Yeşil gözlü sarışın bunun üzerine, "Ohh, dilerim" deyip neredeyse fısıldayarak: "Bana bir hamburger, bir Patates, bir de Cola lütfen'’ | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:55 am | |
| Sabah kahvaltıda kadın; _"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" dedi.. _"Tabii, hatırlıyorum" dedi adam... Çıktı, gitti. Öğleye doğru kapı çalındı.. Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı... Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen... Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti. Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı.. Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı.. _"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı... Adam: _" .........Hadi beeeeee !.... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 4:58 am | |
| bir adam ekmek fırınına girmiş _ustacığım bana 299 ekmek verirmisin ekmekleri yapan usta sormuş _300 olsa olmazmı? adam cevap vermiş _okadar ekmeyi kim yiyecek? | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:01 am | |
| Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum.. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:03 am | |
| Adam işten evine gelmiş ve karısına; Hayatım, işyerinden en sevdigim arkadaşımı bu akşam yemeğe çağırdım... Karısı sinirlenmiş: _Neeee! Sen delirdin mi _Ortalığı görmüyor musun.. _Ev darmadağın...! Nermin?ler bendeydi bugün.. _Üstelik yemek de yapmadım.. _Zaten alışverişe de çıkmamıştım... _Geçen akşamdan kalan bulaşıkları bile yıkamadım henüz... _Hem bugün muayyen günüm; sinirli ve yorgunum _En sevdigim pembe dizi var bugün televizyonda; onu izlemek istiyordum _Hem bu aksam Nalan'la telefonla konuşma günüm; biliyorsun Çarsamba aksamları 23.00'dan sonra %70 indirim var... _Biliyorum canım, biliyorum... _Biliyorsan arkadaşını neden çağırdın ozaman... _O salak, bu aralar evlenmek istiyorum diye tutturdu da hayatım.. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:06 am | |
| İki fanatik futbolsever konuşmaktadır. Biri : - Maça gitmiyor musun? - Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol değil ki... Hakemler kötü... Oynanan oyun itiş kakış... Saatlerce gişe önünde, kuyrukta bekle... Içeride kavga gürültü... Çıkışta vasıta bulamıyorsun... Diğeri : - Bende tıpkı senin gibi maça gitmiyorum. Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:08 am | |
| Büyük bir fabrikanın müdürü süpriz bir ziyaret yaparak personeli kontrol etmeye karar verir. Fabrika içinde dolaşırken tembel tembel oturan genç bir eleman görür ve çok sinirlenir. -"Haftalık ücretin ne kadar?" diye sorar. -"300 dolar" Müdür cüzdanını çıkarır ve gence 300 doları uzatır : -"İşte haftalığın, şimdi git ve bir daha da gelme". Yöneticisine dönerek: -"Bu tembel adam ne kadar zamandır burada çalışıyordu?" diye sorar. -"O burda çalışmıyor ki" der yönetici, "Yalnızca pizza siparişimizi getirmişti.." | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:11 am | |
| Kadının evinde cam kırılmıştı, camcıyı aradı ve siparişi verdi, yarım saat sonra zil çaldı. Kadın megafondan seslendi: "Kim o?" "Camcı bea..." Kadın kapıyı açtı ve camın takılacağı yeri gösterdi beş dakika sonra yine zil çaldı. "Kim o?" "Camcı bea..." Kadın: "Yanlışlık var, az önce bir camcı gelmişti... "Düştük bea!" | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:13 am | |
| Temel Dallasdaki kuzeni Dursunu görmeye gitmis. Dursun Temeli havaalaninda karsilamis. Beraberce disari çikmislar. Temel bir bakmis 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da büyük bu,da!"
Dursun hafifçe gülmüs. "Temelim burası Amerika! Bura da herbirsey büyük!"
Yola çikmislar, Dursunun çiftliğinin kapisindan içeri girmisler. Git git bir türlü eve varmiyorlar. Temel saskinlik içinde: "Uyy, amma da büyük çiftlik daaa!"
Dursun gene hafifçe gülmüs. "Temelim burasy Amerika! Burada herbirsey büyük!"
Neyse, aksam olmus, yemek salonuna geçmisler. Salonun ortasinda kocaman bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursunu taa uzaktan zor seçiyor. "Uyy!" diye baaarmis. "ammabüyük masa, da!"
Dursunun sesi gelmis "Temelim burasi Amerika! Bura da herbirsey büyük!"
Yemekten sonra Temelin tuvalete gitmesi gerekmis. Dursun:
"Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapi" diye tarif etmis. Temel alt kata inmis ama sol yerine sagdan üçüncü kapiya girmis. Orasi evin havuzunun oldugu yermis.Heryer karanlik oldugu için Temel elektrik düğmesini ararken havuza düsmüs. Can havliyle bağırmaya baslamis:
"Sifonu çekmeyuun!!Sifonu çekmeyuun!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:14 am | |
| Dort kaplumbaga piknige cikmaya karar veriyorlar.Erzaklari hazirlayip yola koyuluyorlar.Bir yil, iki yil, bes, on yil derken 30 yil sonra piknik yerine variyorlar.
Hemen erzaklari cikariyorlar, gazozlar,yiyecekler, hersey ortaya cikiyor.
Gazozlar da sise gazoz. Ve acacak YOK!
Tek cozum, birinin eve gidip acacagi alip getirmesi.Dogal olarak en genc kaplumbagayi seciyorlar.
Genc eleman:
- Giderim, ama bir sartim var., der ve ekler.
- Buradaki yiyeceklerin hicbirine ben gelinceye kadar dokunulmayacak.
Digerleri de bunu kabul eder.Elemanimiz yola cikar.Aradan bir, iki, on, yirmi yil geger.
Bu arada yasli kaplumbagalardan birisi fenalasir.Ölmek uzeredir.Arkadaslari ne yapsa faydasiz.Kaplumbaganin son dilegi olup olmadigini sorarlar.O da:
- Gerci genc kaplumbagaya soz verdik ama, suradaki sarmalardan bir tanesini yesem olur mu?, der.
Digerleri de kiramaz ve:
- Elbette!,diyerek, sarmalardan birini verirler.Tam agzina atacagi sirada genc kaplumbaga calilarin arasindan firlar ve:
- Gitmiyorum iste, gitmiyorum! | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:14 am | |
| Genç bir sanatçı adayı kız, doktoruna telefon açıp aldığı randevuya gelemiyeceğini söyledi.
Doktor sordu: -"Neden çok mu hastasınız?"
-"Yoo değilim. Yalnız bugün bir prodüktöre gidip bir rol istedim. Sonra terzime gittim. Daha sonra ev sahibiyle kira meselesini tartıştık.
Kısacası doktor bey, bir defa daha soyunacak halim kalmadı!" | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:17 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:18 am | |
| Bankaya yeni bir memur girer. Bir masa verilir, oturur. Ama masada kağıt, kalem, bilgisayar hiçbir şey yok.
Genç çok sinirlenir, kendisine verilen numaralardan depo müdürlüğü olarak bildiğini çevirir. Karşısına çıkan ilk kişiye bağırıp çağırmaya, küfretmeye başlar:
- Ne dalgacı heriflersiniz, bankamı kreş mi kardeşim burası, hemen istediklerimi getirin, gelirsem dağıtırım orayı ona göre.
Telefondaki ses sakin bir tonla cevap verir:
- Siz kiminle konustuğunuzu bilyor musunuz acaba?
- Hayır, kiminle konuşuyormuşum bakalım?
- Ben bu bankanın müdürüyüm!
Çocuk yutkunur:
- Peki siz kiminle konuştuğunuzu biliyor musunuz?
- Hayır.
- Ohhh, çok sükür.. ve telefonu kapatır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:19 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:19 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun Cuma Şub. 25, 2011 5:20 am | |
| |
| |
Uzman
Uzman askerin biri bir bakışta herkesin boyunun ölçüsünü tam olarak doğru söylüyormuş ve arkadaşları buna çok şaşırıyorlarmış. Bir gün bunu komutana da götürmüşler ve olan biteni anlatmışlar. Komutan inanmamış... - "Söyle bakalım benim boyumun ölçüsü kaç?" demiş.Asker aşağıdan yukarıya komutanı süzmüş ve -"1.75 efendim" demiş.Komutan: -"Doğru.. Hayret nasıl bildin?" demiş. Asker : -"Bilirim tabi efendim ben kereste uzmanıyım
|
| |
|
| |
| Dev Fıkra Arşivi Gülmekten Yıkılacaksınız Mutlaka Okuyun | |
|