.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Yüreğimde,ki Hüzün | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
DeRBeDeR ADMİN
Mesaj Sayısı : 418 Points : 614 Kayıt tarihi : 01/11/10 Nerden : sevgiden
| Konu: Yüreğimde,ki Hüzün Paz Şub. 06, 2011 8:38 am | |
| YÜREĞİMDE,Kİ HÜZÜN Yokluğun ılık bir nefes gibi vurur Yüzüme mehtaplı gecelerde Ölürcesine susar çığlıklarım Ellerimde kalan buz gibi anılar yine Aynı masalı fısıldar kulağıma Yine aynı notada başlar bildiğim tüm şarkılar Yaz yağmurları düşer gözlerimden yüreğime.. Sel olur yüreğimden taşıp dudaklarımda Çığlıklarla son bulur Yar yanında yoksa ayrılık yapışmıştır Yakana ve gözyaşı süsüdür ayrılıkların... O olmayınca tadı çıkmaz yaşadığın yalnızlığın Sanki geri dönecekmişsin gibi Yüreğime saplanıyor acı bir heyecan Dudaklarımda yarı acı bir tebessüm Yüzüme yayılıyor acı bir gülümseme Ağlıyorum işte yine kendi kendime Suskunluğum olursun dilimde Dilim sana susar hecelerce... Ağlamaktan kurudu gözyaşlarım Yine de aynı yerde, bekliyor olacağım Belki sensiz ve sessiz, kalacağım Ama hala seni seviyor olacağım Ağlarsam, Sen akarsın gözlerimden Gözlerim seni ağlar gecelerce Her damlada bir sen saklı Her sende bir hüzün Hüznünle büyüttün beni Gözlerime saklayıp kendini Şu yalan dünyada bıraktın beni tek başıma _____________________________________________________ SAKIN KAYBETME HÜZÜNLERİN VE ACILARIN DAHA FAZLASI GELSE DE KAHIRLARIN AĞITLARI SEL OLUP AKSADA GÖZBEBEKLERİNDEN YAŞADIKLARI NA,YAŞAYACAKLARI NA İNATLA DİREN. SENİ SEVEN BİRİ OLDUĞUNU HATIRLA VE GÜLÜMSE,GÜL,OLMAZ MI? derbeder | |
| | | ♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: Yüreğimde,ki Hüzün Paz Şub. 06, 2011 9:35 pm | |
| | |
| | | DeRBeDeR ADMİN
Mesaj Sayısı : 418 Points : 614 Kayıt tarihi : 01/11/10 Nerden : sevgiden
| Konu: Geri: Yüreğimde,ki Hüzün Ptsi Şub. 07, 2011 2:37 am | |
| | |
| | | | Yüreğimde,ki Hüzün | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz