.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| ALNINDAN ÖPERİM SENİ... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: ALNINDAN ÖPERİM SENİ... Perş. Ocak 20, 2011 9:15 am | |
| ALNINDAN ÖPERİM SENİ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hani söylenmemiş sözler gelir ya dudağına Bir an dalar gidersin çok çok uzaklara Kulağına fısıldanır sanki ardışık [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ler Kök salar dimağa, fokurdayan kaynar sularda
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sen hiç ırakların hasretini yaşadın mı dağlarca Fusunkar bir ses bulamazsın ki asi rüzgarlarda Temelli bir alfabenin ilk harfi gibi başlar buğulanmaya Adını koyamadığın isyanlar kaplar [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yi yansır aynalar Anı yaşama tutkusu değil, sevda bahşedilmişti yazgıma
Her damlasına ihtimaller zincirini mühürledim, duydun mu Sen hiç yaşarken gömdün mü canını toprakların bağrına Solgun tenime kazıdığım lügatsız lisanlarda Özlem [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]leri yazdım, taktım güvercinin kanatların Sonra da bakıp kaldım arkası sıra..
Sen, sen, sen hissettin mi hiç beni... Eylüli bir fırtınanın kollarında konuçlanan yüreği Çalardı vuslata dair kırık sazımın teli Türkülerin yanık havalarında tüten o masum ezgiyi Hüzünlerde gül kokusu ararken, makam perişani Ayrılığın dili bir tercüme edilseydi.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ve yaşadıklarımı yaşadın mı sen dörtte birini Vuslatı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]leyince [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]lerimden akan şelaleyi Objektiflerin objektif olmadığını söylüyorum şimdi Meallerin saklı kaldığı duasız akşamların mahzeni Su sesi değildi.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gurbeti... Annemin yaşlarla işlediği al mendili Babamın göremediğim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]lerindeki son hali Canımdan can kopan al bayrağa sarılan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]li İpil ipil hasret kokan dudaklardaki sözleri Hiç geri gelmedi ki..
Eğer kalpten anladıysan beni Ekmek gibi, nimet gibi, toprak gibi Alnından öperim seni...
HAZAN444
| |
| | | Şiir Pirensesi Moderatör
Mesaj Sayısı : 40 Points : 42 Kayıt tarihi : 16/01/11 Nerden : izmir
| Konu: Geri: ALNINDAN ÖPERİM SENİ... Perş. Ocak 27, 2011 12:51 am | |
| Eğer kalpten anladıysan beni Ekmek gibi, nimet gibi, toprak gibi Alnından öperim seni...
NAZANIN GÜZEL DİZELERİ PALAŞIMIN İÇİN ELİNE SAĞLIK ALİ | |
| | | | ALNINDAN ÖPERİM SENİ... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|