Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
Konu: Tut ellerimi Çarş. Ocak 19, 2011 10:48 pm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Konus konus sevdigim Yüreginin sarkisini söyle bana Gece karanlik Yildizlar bulutlarin arkasinda yitip gitmis Rüzgar iç çekiyor yapraklarin arasinda Birak çözeyim saçlarini Kulaklarimi gögsüne bastirayim Ve orada o tatli yalnizlikta Gözlerimi kapatip kalbinin hiriltilarini dinleyeyim Yüzüne hiç bakmadan
Ben de bakamam Dayanamam gözlerine Tut ellerimi Ask böyle bitmemeli Ne olur gitme Böyle sensiz çaresiz birakma beni
Söylediklerim bitince sessiz oturalim hiç kimildamadan Yalniz agaçlar fisildassin karanlikta Ve öylece bitsin gece Birbirimizin gözlerine bakalim Ayri ayri yollara gidelim
Konus konus sevdigim Yüreginin sarkisini söyle bana
Kim birakmis ki Kim birakmis seni söyle Tut ellerimi Gitme askim gitme böyle Ne olur gitme Böyle sensiz çaresiz birakma beni
Güller duruyor gecenin içinde Sari güller Ne olur koparma beni O kadar güzel duruyor ki orada Ah gecem Biz de birlikte güzeldik Ve koparip gülleri biraktin ellerime