♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Bannershop Gif Animator Proğramı, Bannershop gif animatör proğramı Paz Ocak 09, 2011 10:29 am | |
| u programda birçok gif programına göre daha fazla efekt seçenekleri var. Yani çeşit çeşit gif yapabilirsiniz. Yalnız bu program ile şöyle bir sorun oluşturuyormuş.Google da bu programı (hangi sürümü olduğu farketmez) aratırıp çıkan sonuçlara kanıp indirme yaparsanız çok yanıldığınızı anlayormusunuz. Çünkü hemen hemen hepsi trial versiyon çıkıyormuş. Yani serial numaralarını doğru bile girseniz kabul etmiyor (gif hazırlayabiliyorsunuz ama hazırladığınız gif bir kere hareket ediyormuş sonra hata veriyormuş) yani sizlerin istediği şeklide giflerinizi yapamıyormuşsunuz ....Benim siteden indirdiğim bu programın linki ve 5.0.1.1 sürümünün türkçe yama linklerini veriyorum inşallah sizlere yardımcı olur...kullanmak isteyenler internette çok zor bulunan bu programı verdiğim linklerle indirip, seriallerini girip kullanmaya başlayabilirler eğer sorun yaşayanlar olursa zahidem kendilerine yardımcı olur... Bu programla; Bannershop GIF Animator; Web için animated GIF lerin yaratılması, dizaynı ve optimizasyonu için kullanılan bir programdır. Önceden yaratılmış resimler ve animasyonlar çabukça gösterilebiliyor. Ayrıca animasyonlarınızı dogrudan vektör grafikler, görüntü tekrarı ve kırışıklıkları düzeltme aracı kullanarak dizayn edebiliyorsunuz. Programın nasıl kullanıldığını öğrenmek isteyenler; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]okuyabilirler ,benim diğer sitedeki arkadaşın hazırladığı Resimli Anlatımlara ulaşabilirler... İndirmek için aşağıdaki linklerden birini tıklayınız [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Programın aşağıda verilen Türkçe Yama linklerinden birini indiri önce programı kurup sonra türkçe yamayı çalıştırınız. Gerçi yarısı Türkçe yarısı İngilizce olarak çıkıyor ama en azından neyin ne olduğunu çözebileceğiniz kadar sizlere yardımcı oluyor. Tüm dosyaların Rar Şifreleri : BiHTeR | |
|
Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Geri: Bannershop Gif Animator Proğramı, Bannershop gif animatör proğramı C.tesi Ocak 22, 2011 2:22 am | |
| ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMDI EMEĞİNE SAĞLIK GÜLPERİSİ | |
|