.::CANSELİ FM & TURKFORUM MÜZİK & PAYLAŞIM::. MÜZİK,FİLM,RESİM,ŞİİR,FLAŞ ANIMASYONLAR,MP3,EN YENİ TURKÇE ALBÜMLER,FM RADYO,ONLİNE SOHBET |
|
| Alican Sofu, Durma Sevdalım, Media Player Şiirler, Ünlü Şairlerin Sesinden Şiir Dinle, Sesli Şiirler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Alican Sofu, Durma Sevdalım, Media Player Şiirler, Ünlü Şairlerin Sesinden Şiir Dinle, Sesli Şiirler C.tesi Ocak 08, 2011 10:39 am | |
| Durma Sevdalı..kanat ne kadar yara varsa bize dair.Eşkiya bakışlarını, küskün yüzüme dayamaİnsafsız dualarına "amin" deme birdaha Bidaha yenik düşmeyelim aşkaDurma Sevdalı Kanat nerde bana dair kanamışlıklarıFeryatlarımı sustur!Kör olmuşum, Lal durmuşum sana bakarkenezberledim senin sevdanıhece hece, kelime kelimeAma Artık bizim aşkımız koca bir devrik cümle!Mechule giderken, Bavulumda umutlarımSevdamı sor milleteCevap Alamayınca Kandır kendini yine!gitti farzetsevdi yenik düştümalup olduşehit düştüsevda yolunda öldü farzet..Yalnızım yine.Yalnızlığım kaldı yüreğimeBir Ali’ydim Canım Sende Kaldı.Can bedene küstü.Sevda yüreğe küstüAklım Dilime Küstü.Arsız bakışlarını sök yüzünden!Durma SevdalıAğlat Kendini ilk defa!Geçti Artık!Ali’nin CAN’ı artık kondu musallaya!Arzail bakışlar bekler beni.Karanlıklar BANA YAR!Senli Dünya,Gözlerin, Tenin!Artık Bana KOR!Sevdanın En derin yükü sırtımda şimdi.Kendime kalınca Acıyı yaşıncaANLADIM! alıntı | |
| | | | Alican Sofu, Durma Sevdalım, Media Player Şiirler, Ünlü Şairlerin Sesinden Şiir Dinle, Sesli Şiirler | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Uğur Aslan, Sanırım Canım Sevgilim, Ünlü Şairlerin Sesinden Şiirler, Sesli Müzikli Şiirler » Kırık Hislerim, Sesli Şiirler, Media Player Şiirler, Romantik Şiirler, Sesli Anlamlı Şiirler » Gitme Kal Diyemedim Müzikli Şiir Sesli şiirler » Seni Seviyordum ♥ Sesli ,şiirler romantik resimler,süslü hüzünlu duygular şiir eşliginde hepsi burada... » Bedirhan GÖKÇE / Sol Yanım Sesli ,şiirler romantik resimler,süslü hüzünlu duygular şiir eşliginde hepsi burada...
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|