Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
Konu: Kocam Size Emanet Çünki O Bir Felaket Çarş. Ocak 05, 2011 3:21 am
Şey benim işim varda yani bi bakkala kadar gidip geleceğim de acaba kocamı size emanet edebilir miyim ? ) Yahu bu ne arkadaşlarım bu ne koca emanet edilir mi ? Bakın Melekler’im siz siz olun kocanızı kimseye emanet etmeyin… Yada şöyle yapalım kocanızı kanal D de başlayacak olan kocam size emanet dizisine emanet edin ilk evlendiğiniz günki gibi sıfır kilometrede gelsin.
Hani sihir hep bozulur evlendikten sonra… Biraz kalas biraz tahtamsı olur irkekler ) Kanal D deki yarışmayla bu kalasımsı odunumsu ve terlikimsi çizgili pijamalı adamları alıyorlar anacım yontuyorlar yontuyorlar one yine aynı ))) Yahu ben herifimden memnunum diyenlere sözümüz yok. Haa memnun değilim değiştiremiyorum da bari sofra adamı oturup kalkma kadına davranış giyim kuşamı göbeği ya değişsin ama aynı kalsın diyen arkadaşlarımız için biçilmiş kaftan bu yarışma. Yarışma villada olacak ve 30 çift katılacak arkadaşlarım. Bence tüm Türkiye bu yarışmaya kopacak çünki dönen fragmanlardan anladığm kadarı ile baya güzel tahta tipler var Hemen kızmayın napalım biz kadınlar her zaman haklıyız ya bırakıvermeseydiler kendilerini salmasaydılar çayıra olmazdı bu yarışmalar anacım haksızmıyım ya ))) Hatta haksızmıyım ya cümlesinden sıyrılıp şimdi siz Melişlerime Türk erkek tiplerini veriyorum. İşte bu ****i ve kendinden emin sekizinci harikaları bu yarışmaya verin bakalım bunlardan birşey olur mu allaşkına bakın bakında bana hak verin Şimdi Türkiye’den bir kaç erkek manzarası koyuyorum. Hadi proğramcı arkadaşlarımız bunlarıda yontsunlarda görelim ya )))