Birdemetgül ADMİN
Mesaj Sayısı : 1046 Points : 2741 Kayıt tarihi : 10/12/10 Yaş : 54 Nerden : İSTANBUL
| Konu: BANA BİR AŞK MASALI ANLAT Ptsi Ocak 03, 2011 8:58 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çekip gideceğini bilsem, Seni severmiydim hiç. Gözlerinde ki güzelliği fark edermiydim? Seni çok seviyorum diyordun, Bende seni çok seviyorum. En çok da bana bakan bahar gözlerini, Çekip gittin bir ilkbahar akşamının solgun ışıklarında. Bana sevda masalını anlatmadan. Her sevda masalının bir masalı vardır. Her çekip gitmelerinde, Her sevdanın bir kahramanı vardır, Aşk sevda iki kişliktir diyeceksin, Hangisi kahramandır çoğu kez bilinmez, Çekip giden mi? Terk edilen mi? Sol yanından vuran mı? Vurulan mı? Ama mutlaka biri kahramndır.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bana bir aşk masalı anlat.. Kahramanını sen seç... Bana bir aşk masalı anlat.. Bilmediğim dilden olsun. Tüm sözler süzülsün yüreğinden. Gizli bir sevdayı anlat. Sırları içimizde kalsın, Adımız geçsin sözlerinde hecelerinde, Soğuk karanlık duyguları anlatma ne olur. Sen anlat ben ağlıyayım. Gözlerimden akan yaşları sil ellerinle Ellerin değsin yüzüme, Gözlerin değsin gözlerime.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bana bir aşk masalı anlat, Sözlerinde hasret olmasın, göz yaşı olmasın. Senin gözlerine dolunay vursun, Benimkilerine sen... Ve bir şarkı söyle çekip giderken. İçinde aşk olsun sevda olsun, Bir aşk masalı anlat bana.. Gözlerimde yaş yüreğime dert olmasın. Sevda çiçeği solmasın..... [/size] | |
|
Canseli Yonetici
Mesaj Sayısı : 595 Points : 790 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 56 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: BANA BİR AŞK MASALI ANLAT Ptsi Ocak 10, 2011 9:55 pm | |
| | |
|
♥.♥GülPerisi♥.♥ .::FORUM KURUCUSU::.
Mesaj Sayısı : 1872 Points : 3854 Kayıt tarihi : 27/10/10 Yaş : 44
| Konu: Geri: BANA BİR AŞK MASALI ANLAT Salı Ocak 11, 2011 4:49 am | |
| teşekkürler eeüinie sağlık... | |
|
Bayram_Soydan
Mesaj Sayısı : 34 Points : 61 Kayıt tarihi : 07/01/11 Nerden : Almanya/Munih
| Konu: Geri: BANA BİR AŞK MASALI ANLAT Salı Ocak 11, 2011 5:07 am | |
| YÜREGiNE SAGLIK ÜSDADIM.......